Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

SLEEPO SÄNGYNPÄÄDYT

UUDISTA MAKUUHUONEESI

Sleepo Collection Sängynpäädyt

Tuntuuko sinusta, että jotain puuttuu makuuhuoneestasi? Ehkä puuttuu sängynpääty, jotta huone näyttää täydelliseltä? Sängynpäätytäydennyksellä annat varmasti makuuhuoneellesi tyylikkään kohennuksen, joka luo ylellisen tunnelman. Valitse sängynpäädyt erilaisten muotojen, värien, materiaalien ja tyylien joukosta, jotka sopivat sänkyysi parhaalla mahdollisella tavalla.
"Aivan kuten ART"

SÄNGYNPÄÄTY Art - suosikkinne

Sängynpääty Artista on tullut suuri suosikki sekä teille että meille. Sitä ei ole vaikea ymmärtää, koska se on aivan upean kaunis, aivan kuten Art! Art Deco -tyylin innoittamana Artista tulee täydellinen ja tyylikäs sängynpääty, ja saavutat ylellisen hotellitunnelman makuuhuoneessasi. Valitse omasi viihtyisästä teddy-kankaasta, sametista tai kankaasta, jolla on ihana pellavainen tunnelma. Kaikki Sleepo-sängynpäädyt on valmistettu Ruotsissa.

Uutta Sleepolla - SÄNGYNPÄÄTY Celine

Viimeisin lisäyksemme sängynpäätysarjaamme on aivan upea sängynpääty Celine! Sängynpääty koostuu pehmustetusta ulkokehyksestä, joka ulottuu päädyn sivuja ja päätä pitkin. Jännittävä muotoilu pyöristetyillä kulmilla, joka antaa makuuhuoneellesi hieman enemmän persoonallisuutta!

klassikko - Sängynpääty Stella

Sängynpääty Stella on yksi ensimmäisistä sängynpäätytuotteistamme. Suoran muodon, ajattoman muotoilun ja laatunsa ansiosta se on pääty, joka on kestävä ja kaunis vuosien ajan. Stella on valmistettu sametin ja polyesterin lisäksi myös mukavasta teddy-kankaasta, jolla on ihanan pehmeä ja pörröinen tuntu.

ylellisyyden tunne - Sängynpääty Cleo

Cleo on myös suhteellisen uusi sängynpääty Sleepon valikoimassa. Voisi sanoa, että se on kaunis sekoitus päätyjä Art ja Stella. Cleo lisää todella ylellisyyttä makuuhuoneessa ja on saatavana sekä samettisena että kankaalla, joka tuntuu pellavalta. Pääty, joka sopii mihin tahansa kotiin tyylistä riippumatta!

"Pehmeät värit beigenä ja ihania kankaita, joissa on pellavan tuntu."

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
14pv palautusoikeus
14pv palautusoikeus