Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut Pidennetty avoin osto 31.1.2023 asti

Kotona - Emma Melin

Kotona

Emma Melin

Eräänä kodikkaana syyspäivänä vierailimme ihanan Emma Melinin kotona. Ajattomat ja tyylikkäät materiaalivalinnat läpäisevät kodin, kun taas harmoninen värimaailma luo kodikkaan tunnelman heti, kun astumme sisään. Löydät Emman Instagramista nimellä @emmamelins.

Emma Melin, joka käyttää nimeä @emmamelins Instagramissa

"Skandinaavinen muotoilu ja maanläheiset sävyt"

Olohuone - ilmava ja avoin

Kodin pohjakerroksessa on avoin pohjaratkaisu, jossa on tilaa keittiön, ruokailutilan, olohuoneen ja eteisen välillä. Mutta kerroksen avoimesta ja ilmavasta suunnittelusta huolimatta olohuone on viihtyisä paikka, jossa sekä perhe että vieraat voivat viettää aikaa yhdessä. Minimalistisella sohvapöydällä ovat tunnelmalliset kynttilälyhdyt Calore yhdessä kirkkaasta lasista valmistetun Pallo-maljakon kanssa, ajaton klassikko, jossa on ihania syyshortensioita.

Skye Sohvapöytä // Pallo Maljakko

Makuuhuone - kuin unelma

Yläkerrassa on kaunis makuuhuone. Täällä Emma on päättänyt sekoittaa paljon ihania tekstiilejä lämpimän beigen sävyin, väriä, joka löytyy koko talosta. Valkoinen sängynpääty Celine on uusi suosikki, joka on muuttanut Emman makuuhuoneeseen, sänky tulee myös meiltä Sleepolta. Emma itse ajattelee, että sänky on mukavin missä hän on koskaan nukkunut - kuin unelma!

"Ainutlaatuiset yksityiskohdat ja tekstiilit maanläheisin sävyin."

Dream Jenkkisänky

ylellisyyttä kahdella olohuoneella

Yläkerrassa on myös toinen upea olohuone. Uusin lisäys tähän huoneeseen on raikas valkoinen Åre-sohva, joka maagisesti sopii yhteen pehmoisimman maton, Fluffy Flokatin kanssa. Täällä koko perhe haluaa viettää aikaa, mitä ei ole vaikea ymmärtää. Sohvan reunalla roikkuu ylellinen ja uskomattoman pehmeä, hienosta villasta kudottu Luxury Kid Mohair -huopa. Kuten kaikki Emman seuraajat tietävät, hän rakastaa aamukahvia ja tykkää juoda sitä täällä rauhassa ja hiljaisuudessa sytytettyjen kynttilöiden kanssa, jotka ovat sohvapöydässä olevissa hienoissa lyhdyissä.

"Lastenhuone - paikka leikille"

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Pidennetty avoin osto 31.1.2023 asti
Pidennetty avoin osto 31.1.2023 asti