Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Painopeitto Yhden hengen

Nuku paremmin yhden hengen painopeiton avulla

Yhden hengen levyisen painopeiton avulla unihäiriöistäsi tulee vain muisto! Ahdistus ja stressi ovat yleisiä syitä siihen, miksi monet ihmiset nukkuvat huonommin. Kun nukut yhden hengen painopeiton alla, hyvän olon hormonien oksitosiinin ja serotoniinin vapautumista stimuloidaan samalla kun stressihormoni kortisoli vähenee, mikä johtaa tehokkaampaan syvään uneen. Yhden hengen painopeiton ansiosta sekä sinä että lapsesi voitte nukkua hyvin koko yön!

Mikä paino sinun pitäisi valita painopeitolla, jonka leveys sopii yhdelle hengelle?

Se mikä paino sinun pitäisi valita painopeittoosi on täysin yksilöllistä. Meiltä Sleepolta löydät yhden hengen leveydellä varustetut painopeitot, joiden paino sopii kaikille. Suosittelemme, että yhden hengen levyisen painopeiton tulisi painaa noin 10 prosenttia ruumiinpainosta. Jos painat noin 80 kg, sinun tulisi valita painopeitto, jonka paino on noin 8 kg, jos painat noin 70 kg, sinun tulisi valita painopeitto, jonka paino on noin 7 kg, ja niin edelleen. Peiton paino luo kevyen ja mukavan paineen kehoon ja saat kattavan tunteen, melkein kuin joku halaisi sinua. Tämä auttaa aivoja vapauttamaan hyvän olon hormoneja, kuten serotoniinia ja oksitosiinia, samalla kun se alentaa stressihormoni kortisolin tasoja. Yhden hengen painopeiton avulla voit tuntea olosi erittäin turvalliseksi ja kun laitat painopeiton vartaloasi vasten, myös unihormoni melatoniini lisääntyy, mikä saa sinut tuntemaan olosi väsyneeksi ja nukahtamaan siten helpommin.

Painopeitot koko perheelle

Meiltä Sleepolta löydät yhden hengen levyiset painopeitot, jotka sopivat täydellisesti yhden hengen vuoteeseesi, ja myös tunnetun Cura of Sweden -tuotemerkin painohuovat. Tuotemerkiltä löydät myös painopeitot sekä aikuisille että lapsille. Lasten paino jakautuu pienemmälle kehon alueelle, ja siksi suositukset perustuvat painon valinnassa lapsen ikään. 2-5-vuotiaille lapsille suositellaan 5kg painoa. 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille suositellaan painoksi 7 kg. Alle 2-vuotiaiden lasten ei tulisi käyttää painopeittoa, koska on tärkeää, että lapsi voi peittää itse itsensä. Cura of Sweden suosittelee, että otat yhteyttä lääkäriisi kysyäksesi, voivatko alle 5-vuotiaat lapset käyttää painopeittoa.

Testaa painopeittoa esittelytilassamme

Oletko edelleen epävarma siitä, mikä paino on sinulle tai lapsellesi paras? Silloin olet lämpimästi tervetullut tulemaan kokeilemaan peittoa esittelyhuoneessamme Tukholman keskustassa. Täällä voit kokeilla painoja 7, 9 & 11kg. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumeroon 08-20 87 70 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@sleepo.se varataksesi vierailusi meille osoitteeseen Markvardsgatan 9, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa. Täällä asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivan painopeiton, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
14pv palautusoikeus
14pv palautusoikeus
;