Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Hylly

Upea muotoilu käytännöllisyydellä. Täältä löydät tyylikkäästi muotoillut hyllyt herkullisissa materiaaleissa ja väreissä, jotka tarjoavat korkean tason toiminnallisuuden tinkimättä tyylistä ja ulkonäöstä. Leveä, kapea, pitkä, lyhyt - täältä löydät varmasti itsellesi sopivan hyllyn.

Tyylikkäät ja käytännölliset hylly

Asutko pienessä tilassa vai onko sinulla paljon tyhjiä seiniä? Hyllyllä tai kahdella voi olla suuri ero, Sleepossa on paljon vaihtoehtoja!

Tilaa säästävät hyllyt

Hyllyjä on saatavana useissa eri malleissa, mutta jos sinulla ei ole mahdollisuutta kiinnittää hyllyjä, on olemassa erinomainen vaihtoehto - kirjahylly. Se pieni lattia-alue, jonka kirjahyllyt tarvitsevat, on helposti punnittavissa kaikkien etujen ja säästyvän tilan kanssa, koska hyllyt toimivat ylimääräisenä laskutasona ja säilytystilana. Hanki yksi tai useampia halpoja kirjahyllyjä Sleeposta, joihin mahtuu yhdessä paljon erilaisia asioita niiden korkean laadun ansiosta. Mikset laittaisi kivoja laatikoita hyllyihin piilotettua säilytystä varten tai kehystettyjä valokuvia ja koristeita, joita ei voi käyttää seinillä? Tilan säästäminen tarkoittaa ajattelua kuutiometreinä ja muunkin kuin lattiatilan hyödyntämistä. Toisin sanoen, on paljon mahdollisuuksia niille, jotka sallivat itsensä inspiroitua.

Hyllyt kaikkiin huoneisiin

Tyylikkäät hyllyt voivat todella tehdä huoneen, mutta jos etsit jotain yksinkertaisempaa, joka ei kiinnitä huomiota pois huoneen yksityiskohdista, toimii se yhtä hyvin. Löydä Sleeposta laadukkaita, halpoja hyllyjä ja katso, kuinka paljon ne muuttavat kotiasi. Kirjahyllyjen lisäksi löytyy myös kaapillisia hyllyjä, jotka sopivat hyvin olohuoneeseen tai säilytysjärjestelmään, ja joihin mahtuu kaikki, mitä voi kuvitella tarvittavan järjestyksen luomiseen ja asioiden piilottamiseen kotona. Oikeiden hyllyjen ollessa oikeassa paikassa tilasta tulee enimmäkseen tyylikäs ilman, että siellä näyttää sekavalta tai sotkuiselta, oli kyseessä sitten keittiö, makuuhuone, kylpyhuone tai mikä tahansa muu tila.

Laaja valikoima ja nopea toimitus

Sleeposta löydät kaikki mahdolliset keinot kodin uudistamiseen, etsitpä tyylikkäitä, valkoisia hyllyjä tai jotain monimutkaisempaa. Tarjoamme 14 päivän avoimen kaupan, joten voit tarkistaa ja kokeilla tavaroita kotona ennen kuin päätät. Meillä on myös nopea toimitus, joten tilaa laajasta valikoimastamme tänään ja löydä jotain uutta kotiisi!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;