Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Kynttilälyhdyt

Valaise elämääsi tunnelmallisilla kynttilälyhdyillä. Anna kotiisi pientä extraa upeilla kynttilälyhdyillä. Täältä löydät lyhdyt, jotka ovat sekä suuria että pieniä, klassisia ja erilaisia sekä läpinäkyviä ja vankkoja - kaikkea niin, että löydät lyhdyn, johon suhtaudut intohimoisesti.

Mukavat, edulliset kynttilälyhdyt meiltä Sleepolta

Kynttilälyhdyt luovat tunnelmaa ja voivat olla viimeistelevä sisustustuote, joka lisää huoneidesi kodikasta tunnelmaa. Yhdistä samanvärisiin sisustustuotteisiin ja lisää sytytettyjä kynttilälyhtyjä kodin eri nurkkiin.

Luo harmoninen ja kodikas tunne uusilla kynttilälyhdyillä

Tässä on valikoima kauniita ja kodikkaita lyhtyjä koko kotiin. Valitse eri lyhdyistä, kuten lasinen kynttilälyhty, pienistä kynttilälyhtyistä, joissa on paljon kauniita ja viihtyisiä värejä ja muotoja. Lyhtyjä on erityyppisistä värillisistä laseista, jotka antavat pehmeämmän ja lämpimämmän valon. Oletko kyllästynyt valkoiseen kovaan valoon wc: ssä? Kylpyhuoneen sisällä oleva kynttilälyhty voi luoda paljon kodikkaamman ilmapiirin, kun aiot käydä kylvyssä tai jos sinulla on vieraita etkä halua heidän olevan järkyttyneitä kirkkaasta valosta kylpyhuoneessa. Kaikista huoneista tulee viihtyisämpiä kodikkaalla kynttilälyhtyllä.

Lyhdyt viherhuoneessa ja parvekkeella

Leuto kesäilta parvekkeella tai syksyinen ilta kääriytyneenä paksuun peitteeseen kirjan kanssa terassilla. Yhden tai useamman lyhdyn kanssa tulee aina mukavampi ilmapiiri. Luo kodissasi ilmapiiri kauniilla lyhdyillä tuotemerkeiltä Tell Me More, House Doctor, Skruf, Bloomingville ja Sleepon omalla tuotemerkillä Sleepo Collection. Täältä löydät laajan valikoiman tunnettujen tuotemerkkien kynttilälyhtyjä, joilla on korkea laatu ja uusin muotoilu. Jotkut ovat valinneet klassisen muotoilun, kun taas toiset ovat hieman nykyaikaisempia. Älä pelkää yhdistää eri malleja ja tyylejä sisältäviä lyhtyjä ja kynttilänjalkoja keskenään. Se luo henkilökohtaisen ja kodikkaan tyylin kotiisi.

Tyylikkäät lyhdyt kaikkiin huoneisiin

Kun olet sisustanut kodin, viimeinen asia on täyttää se yksityiskohdilla. Se on viihtyisä ja kodikas kynttilälyhtyjen avulla, jotka ovat ikkunalaudoilla ja sohvapöydillä. Tilaa kynttilälyhdyt klassisessa tai modernissa muodossa ja toimitamme ne kotiisi muutaman päivän sisällä. Tarjoamme  avokauppa 14 päiväksi, kun ostat sisustustuotteita laajasta valikoimastamme.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;