Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Sohva & Nojatuoli

Käytä tilaisuus hyväksesi rentoutua yhdessä ihanan mukavista sohvistamme tai nojatuoleistamme. Valitse näyttävistä sohvista, trendikkäistä samettisohvista, 2-istuttavista sohvista niille, joilla on hieman vähemmän neliömetrejä ja paljon muuta. Täältä löydät sohvan ja nojatuolin, jotka ovat täydellinen keskipiste olohuoneessasi.

Suosittuja merkkejä

Osta uusia, mukavia sohvia ja nojatuoleja Sleepolta

Mikään olohuone ei ole täydellinen ilman täydellistä sohvaa. Saadakseen oikeuden tulla täydelliseksi sohvan on oltava riittävän tyylikäs, jotta se ansaitsisi olla huoneen keskipiste. Samaan aikaan sohva on istumista varten, ja sinulla on oikeus asettaa korkeita vaatimuksia mukavuudelle - sen on oltava erittäin mukava sekä istumista että lepäämistä varten. Monille sängyn vieressä oleva sohva on paikka kodissa, jossa vietät eniten aikaa. Siksi kannattaa viettää aikaa ja miettiä sellaisen sohvan valitsemista, johon olet täysin tyytyväinen. Sen ei pitäisi myöskään maksaa omaisuuksia - pidämme erittäin tärkeänä sitä, että kaikilla on oikeus mukavaan sohvaan kohtuuhintaan. Pitäisi olla sekä hauskaa että edullista sisustaa uusilla huonekaluilla. Jokainen, joka etsii uutta sohvaa, on ehdottomasti päätynyt oikeaan paikkaan - täällä voit todella nauttia erilaisista malleista, väreistä ja materiaaleista, ja löydät tietysti sohvat, joissa on pestävät päälliset. Tietenkin myymme myös tyylikkäitä koristetyynyjä uudelle sohvalle, jotta voit lisätä viimeisen silauksen sisustukseen.

Laaja valikoima sohvia

Laajasta valikoimastamme löydät erityyppisiä korkealaatuisia, mutta edullisia sohvia: vuodesohvat, divaanisohvat, kulmasohvat, L-sohvat ja U-sohvat. Valitse upeista väreistä, mukavista ja kestävistä materiaaleista, irrotettavilla tyynyillä varustetuista malleista ja paljon muuta.

Kuinka löytää oikea sohva, kun valittavanasi on niin paljon erilaisia? Ensin täytyy miettiä, mitä tarpeita sinulla on ja miten sohvaa aiotaan käyttää. Jos asut yksin, pieni sohva saattaa riittää, mutta onko teitä useita kotona? Vai onko sinulla usein vieraita vierailulla? Sitten on hyvä valita tilavampi malli. Vuodesohva on erinomainen ratkaisu niille, jotka asuvat ahtaasti ja haluavat antaa vierailleen mukavan yöpymispaikan. Sohvan tulee myös sopia huoneen mittoihin. Lapsiperheet ovat viisaita sijoittessaan sohviin, joissa on irrotettava ja pestävä verhoilu, tai nahkasohvaan, joka voidaan pyyhkiä, kun jäätelö suklaakastikkeella lähtee karkuteille ... Vaaleat värit ovat anteeksiantamattomia ja jättävät helposti jäljet kaikesta, mitä on syöty ja kaadettu sohvalle. Todella tummat sohvat ovat myös herkkiä lialle ja roiskeille, joten tahrojen näkökulmasta keskitummat ja kuvioidut kankaat ovat paras valinta. Ylimääräinen niskatuki on mukava niille, jotka haluavat istua pystyasennossa esimerkiksi lukiessaan.

Valikoimastamme löydät varmasti kotiisi sopivan sohvan, joten katso ympärillesi verkkokaupassamme ja osta uusi ja edullinen sohva jo tänään. Haluamme kuitenkin varoittaa vaarasta tulla todelliseksi sohvaperunaksi - voi olla todella vaikeaa saada itsesi pois mukavalta sohvalta.

Tyylikläät ja mukavat nojatuolit

Istu mukavissa nojatuoleissamme tuotemerkeiltä House Doctor, Design House Stockholm, Bloomingville, Sleepo Collection. Täältä löydät markkinoiden parhaimman valikoiman tyylikkäitä, mukavia, helposti sijoitettavia ja edullisia nojatuoleja. Maksimoi olohuoneen sisustus lamino-nojatuolilla tai howard-nojatuolilla. Meillä on juuri sitä mitä etsit. Nojatuolit ovat rentouttavia huonekaluja kestävästä materiaalista, ja saatavana joko jalkapallin kanssa tai ilman. Etsitkö sopivaa huopaa ripustettavaksi käsinojan päälle? Huovat ja paljon muuta löydät tietysti myös täältä. Sisustustuotteiden ostamista verkossa parhaimmillaan. Mikään olohuone ei ole täydellinen ilman mukavaa nojatuolia. Ihana nojatuoli on kodin rauhallisin ja suosituin tuoli. Sopii täydellisesti myös makuuhuoneeseen ja vierashuoneeseen sekä sohvaryhmänne täydennykseksi. Nojatuoli on yksi kodin helpoimmin sijoitettavista huonekaluista, ja sitä on helppo siirtää eri huoneiden välillä, ja täältä löydät monia mukavia, tyylikkäitä ja trendikkäitä vaihtoehtoja nojatuolia valittaessa.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;