Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Ruokapöydät & Keittiön pöydät

Täältä löydät kodin keskipisteen - ruokapöydät, joiden ympärille voi kerääntyä, sekä suurille että pienille perheille, juhliin, jokapäiväiseen elämään ja kaikenlaisiin tiloihin. Sisusta ruokasali reilulla suurella ruokapöydällä tai pidä se yksinkertaisena siistillä pienellä ruokapöydällä hieman pienemmässä keittiössä. Mikä sinulle sopiikin, löydät sen täältä.

Ruokapöydät & keittiön pöydät useina vaihtoehtoina

Sleepolla on laaja valikoima ruokapöytiä kotiisi. Maalaismainen ruokapöytä valkoiseksi öljytystä tammesta sopii hyvin klassiseen sisustukseen niille, jotka haluavat pysyä muodissa ja vaihtaa huonekaluja ajoittain. Ehkä haluat sijoittaa keittiön pöydään, jossa on kullanväriset jalat? Suuresta valikoimastamme löydät ruokapöydät kaikille tyyleille edulliseen hintaan, ja meillä on tietysti nopea toimitus.

Ruokapöytä seurustelua varten

Etsitpä sitten pieniä yhden hengen kotitalouksille sopivia ruokapöytiä tai suuria ruokapöytiä, joihin mahtuu koko perhe, uskomme, että löydät etsimäsi laajasta valikoimastamme tyylikkäitä ruokapöytiä. Voimme tarjota puupöytiä laatikoilla pöytälevyn alla, erittäin fiksuja esimerkiksi lautasliinoille ja pöytätableteille. Ylimääräistä tilaa sisältäviä pöytiä voidaan käyttää myös työpöytinä. Pyöreä ruokapöytä tarkoittaa, että kaikki katsovat toisiaan silmiin ja ettei kenenkään tarvitse istua reunalla, varmista vain, että sinulla on tarpeeksi tilaa pyöreälle pöydälle. Meillä on sekä valkoisia, mustia että puunvärisiä pöytiä.

Pienet ruokapöydät kesämökille ja kaupunkiasuntoon

Ruokapöydän, jota käytetään päivittäiseen käyttöön lapsiperheessä, on oltava käytännöllinen ja kestävä, ja siksi useita pöytiä on helppo puhdistaa. Klassinen valkoinen tai puinen ruokaryhmä pinnatuoleilla täydentää oikean maalaistyylin kesämökissä. Pidätkö illallisista monien vieraiden kanssa? Valikoimassamme on suuria keittiön pöytiä, mikä tarkoittaa, että kaikilla on runsaasti tilaa monille ruokapöydän tuoleille. Arvioitu tila, jonka kuka tahansa tarvitsee illallisen aikana, on 60 cm pöydän pinnasta. Jos haluat suurentaa pöytää juhliin, suositellaan jatkolevyillä varustettua ruokapöytää, jonka avulla muutaman ylimääräisen lautasen lisääminen on helppoa.

Nopea toimitus ja laaja valikoima

Meillä Sleepolla on laaja valikoima hyviä ja edullisia ruokapöytiä monen näköisinä. Kun tilaat meiltä, tarjoamme toimituksen ja sinulla on 14 päivän avokauppa tilaamillesi tavaroille. Jos tarvitset apua, avulias asiakaspalvelumme on käytettävissä. Jos haluat mieluummin lähettää viestin, se on helppoa verkkosivustomme kautta.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;