Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

peitto

Hyvällä peitolla voi olla paljon merkitystä, sillä riippumatta siitä, kuinka mukava patja tai tyyny on, hyvin lämpötilaa säätelevä peite tarjoaa upean yöunen. Olemme tietysti kaikki erilaisia. Jotkut eivät tarvitse muuta kuin ohuen kesäpeiton ympäri vuoden, kun taas toiset tarvitsevat untuvapeiton ja vilttejä jopa keskikesällä.

Ihanat peitto

Mikä tuntuisi paremmalta kuin ryömiminen mukavaan sänkyyn pitkän päivän jälkeen? Tietysti ryömiminen todella hyvän ja ihanan peiton alle!

Peitot kaikille

Hyvällä peitolla voi olla paljon merkitystä, sillä riippumatta siitä, kuinka mukava patja tai tyyny on, hyvin lämpötilaa säätelevä peite tarjoaa upean yöunen. Olemme tietysti kaikki erilaisia. Jotkut eivät tarvitse muuta kuin ohuen kesäpeiton ympäri vuoden, kun taas toiset tarvitsevat untuvapeiton ja vilttejä jopa keskikesällä. Painopeitto sopii kaikille, jotka haluavat saada hyvät yöunet. Tärkeintä on löytää sinulle sopiva malli, ja Sleepolla on paljon vaihtoehtoja. Valitse mukavat tyynyt hyvään uneen. Mitä etsitkin, meillä on taatusti jotain sinulle ja sinun tarpeisiisi sopivaa, olitpa lämmin tai kylmä nukkuja. Kyse on laadusta, edulliseen hintaan.

Peitot sekä suurille että pienille

Peitteitä on saatavana useita muotoja ja kokoja sekä lapsille että aikuisille. Jos etsit peittoja verkosta, olet tullut oikeaan paikkaan, koska täällä on sekä lasten peitot, kuitupeitot ja peitot kahden hengen ja yhden hengen sänkyihin. Eri tuotemerkkien, kuten Norsk Dun, NG Baby Høie, Gripsholm ja Mille Notti, ansiosta ei todellakaan ole puutetta laadusta, anna itsesi inspiroitua kaikkia upeista vaihtoehtoista ja mahdollisuuksista ja nuku hyvin. Todella hyvä peitto voi tarjota monia rentouttavia öitä ihanaa ja mukavaa unta. Siksi olemme varmistaneet, että tarjoamme vain parhaita vaihtoehtoja, vaikka ne eivät maksa niin paljon, sillä peiton ostamisen pitäisi olla helppoa.

Peittojen rrilaiset materiaalit ja tuntumat

Haluatpa sitten kevyen, edullisen synteettisestä materiaalista valmistetun peiton tai todella ihanan ja ylellisen silkkipeiton, Sleepolla on etsimäsi vain muutamalla yksinkertaisella napsautuksella. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä uusi suosikkisi jo tänään! Tarjoamme nopean toimituksen ja 14 päivän avokaupan, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman yksinkertainen ja rento.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;