Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Pussilakanat 150x200 cm yhden hengen sänky

Hyvässä yhden hengen pussilakanassa ei ole kyse pelkästään ulkonäöstä, vaan myös materiaalista ja laadusta. Puuvillaiset pussilakanat, synteettiset pussilakanat, pellavaiset pussilakanat tai satiiniset pussilakanat, ne kaikki vaikuttavat siihen, miten nukumme yöllä. Makuuhuoneen tärkein tehtävä on se, että sen pitäisi olla kodikas. Loppujen lopuksi siellä vietämme kolmanneksen elämästämme. Siksi on tärkeää, että yhden hengen pussilakana ja vuodevaatteet sopivat sisustukseen, eikä vähiten siten, että niiden värit ja mallit houkuttelevat siellä nukkuvia.

Laadukas pussilakana yhdelle hengen peitolle

Hyvässä yhden hengen pussilakanassa ei ole kyse pelkästään ulkonäöstä, vaan myös materiaalista ja laadusta. Puuvillaiset pussilakanat, synteettiset pussilakanat, pellavaiset pussilakanat tai satiiniset pussilakanat, ne kaikki vaikuttavat siihen, miten nukumme yöllä.

Makuuhuoneen tärkein tehtävä on se, että sen pitäisi olla kodikas. Loppujen lopuksi siellä vietämme kolmanneksen elämästämme. Siksi on tärkeää, että yhden hengen pussilakana ja vuodevaatteet sopivat sisustukseen, eikä vähiten siten, että niiden värit ja mallit houkuttelevat siellä nukkuvia.

Haluatpa sitten yksivärisiä yhden hengen pussilakanoita, beigejä yhden hengen pussilakanoita, yhden hengen pussilakanan pastellisävyissä tai yksityiskohtaisempia malleja yhden hengen pussilakanoilla, joissa on paisley-kuvioita ja sekavärejä, viileät yhden hengen pussilakanat tai hieman lämpimämmät yhden hengen pussilakanat, meillä on jotakin kaikille. Tämä suuri vaihtelu suunnittelussa ja väreissä on saatavana yhden hengen sängyn pussilakanoihin ja myös pussilakanoihin parisänkyihin ja pussilakanaseteissä, jotta voit ostaa juuri tarvitsemasi tyylikkään pussilakanan. Ota rohkeasti avuksi materiaalioppaamme vuodevaatteet löytääksesi sinulle ja tarpeisiisi sopivan materiaalin vuodevaatteisiisi.

Suosittelemme, että valitset yhden hengen sängylle pussilakanan, jonka koko on 150x210 cm.

Pussilakanat yhden hengen sänkyihin pellavasta, puuvillasta tai satiinista

Yhden hengen pussilakanan materiaali ja laatu voivat olla erottava tekijä hyvien yöunien ja väärästä lämpötilasta johtuvien ärsyttävien heräämisten välillä. Pellavainen yyhden hengen pussilakana on sekä kestävä että hengittävä, joten unilämpötilaa voidaan säädellä mukavalla ja tehokkaalla tavalla, kun taas todella mukava puuvillainen yhden hengen pussilakana voi tuntua kevyeltä ja ihanalta ihoa vasten. Ylelliset yhden hengen lakanat ovat todella jotain, jolla sinun tulisi hemmotella itseäsi, jos haluat unen olevan todella rentouttava kokemus joka ilta, jotta sinusta tuntuu olosi levänneeksi joka aamu. Hemmottele itseäsi uusilla, kauniilla vuodevaatteilla ja näe, miten uni muuttuu paremmaksi. Meiltä löydät myös luomuvuodevaatteita sekä parisänkyihin että yhden hengen sänkyihin.

Yhdistä tyynyliinat ja aluslakanat pussilakanaan saadaksesi tyylikkään sängyn ja hyvät yöunet. Tyylikäs ja ylellinen päiväpeite sängyn päällä on piste i:n päällä.

Osta uusi pussilakana yhden hengen sänkyyn tunnetuilta ja suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Mille Notti, Gripsholm, Marimekko, Beach House, Cura of Sweden, Read The Label ja Gant Home.

Runsaasti erilaisia

Sleepolla sinun ei koskaan tarvitse valita laadun ja hinnan välillä, vaan netistä löytyy paljon erityyppisiä yhden hengen pussilakanoita, mitä materiaaleja ja värejä haluatkin. Meillä on usein hyviä tarjouksia ja yhden hengen sängyn pussilakanoiden ale, joten kannattaa käydä usein meillä. Edullisten yhden hengen pussilakanoiden ja pussilakanasettiemme valikoima on suuri, ja tarjoamme 14 päivän avokaupan, jotta vierailusi meille olisi mahdollisimman yksinkertainen ja sujuva. Varmistamme myös nopean toimituksen, jotta voit nauttia uusista yhden hengen pussilakanoistasi mahdollisimman pian.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;