Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Leikkipesät & Unipesät

NG Baby -unipesä on turvallinen ja mukava paikka vauvallesi. Aseta leikkipesä lattialle ja anna lapsesi leikkiä tai levätä siinä. Pellava on mekaanisesti pehmennetty. Pellavan upeat ominaisuudet ovat jäähtyä lämpimämmissä lämpötiloissa ja lämmetä, kun ne ovat hieman viileämpiä. Koko: Saatavana Ø100 cm & Ø120cm.

Leikkipesät

Viihtyisä leikkipesä antaa vauvallesi turvallisen ja mukavan paikan, jossa hän voi leikkiä tai nukkua. Löydät meiltä myös unipesät, jonka asetat sänkyyn voidaksesi nukkua turvallisesti yhdessä vauvan kanssa.

Turvallinen ja pehmoinen leikkipesä

Viihtyisä unipesä on turvallinen valinta sinulle ja vauvallesi, koska se luo kodikkaan ja turvallisen nukkumisympäristön missä tahansa. Luo leikkipesästä viihtyisä alue vauvallesi asettamalla hänen lempilelujaan ja unihuovan lähettyville. Valikoimasta löytyy myös soikeita malleja, jota kutsutaan unipesäksi ja sijoitetaan sänkyyn. Näin sinä ja vauva voitte nukkua yhdessä ilman onnettomuusriskiä. Meillä on paljon erilaisia unipesiä erikokoisina, väreinä ja kuvioina. Hieman isompiin unipesiin mahtuu kaksi lasta, kun taas hieman pienempi sallii lapsellesi viihtyisän ja kodikkaan paikan rauhassa. Tai miksi et osta unipesää koirallesi tai kissallesi?

Luonnollinen ja helppohoitoinen

On tärkeää, että valitsemme mahdollisimman luonnollisia tuotteita kaikista pienimmille. Uni- ja leikkipesien päällinen on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten 100% puuvillasta tai pellavasta. Irrotettavat päälliset voidaan pestä koneessa, joten ei hätää, jos niihin sattuu roiskumaan. Pehmeässä pesässä ei ole teräviä reunoja, sillä se on pehmeä, mukava ja turvallinen vauvallesi. Reunojen täyte on liikuteltavaa, mikä tarkoittaa, että voit muodostaa istuintuen, joka helpottaa istumaharjoittelua. Pohjalevy on valmistettu vaahtokumista, joka tarjoaa ergonomisen ja kestävän alustan.

Kuviot ja värit

Tästä kategoriasta löydät kodikkaita leikkipesiä ja unipesiä, joissa on paljon erilaisia kuvioita ja värejä. Voit myös valita hieman erikokoisten ja -mallien välillä. Riippumatta siitä, valitsetko ihanan leikkipesän maanläheisessä sävyssä, tai sellaisen, jossa on mukavat ja inspiroivat kuviot, voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteen. Leikkipesä on helppo siirtää ja se luo turvallisen tilan vauvallesi missä tahansa.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;