Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Tuolit

Istu yhteen tyylikkäistä tuoleistamme. Tänne olemme keränneet kaiken mitä ikinä tarvitset optimaalisen istumamukavuuden saavuttamiseksi. Ehkä tarvitset uusia ruokapöydän tuoleja? Muutama piristävä rahi tai baarituoleja? Tai rentouttava lounge-tuoli? Valitse laajasta valikoimastamme tuoleja, raheja, penkkejä ja muuta, useista eri materiaaleista, väreistä ja muodoista.

Valittu sinulle

Suosittuja merkkejä

Tyylikkäät tuolit

Sleepon tuolikategoria tarkoittaa laajaa valikoimaa erityyppisiä tuoleja erilaisilla suunnittelutyyleillä. Niillä kaikilla on kaksi yhteistä asiaa - ne ovat erittäin korkealaatuisia ja pitävät laatua korkealla suunnittelussa.

Tuolit jännittävänä sisustuksen yksityiskohtana

Keittiötuolit tai ruokapöydän tuolit ovat vain nimiä tuoleille, jotka sopivat keittiöön. Siinä on enimmäkseen suora selkä, mutta muuten ei ole merkittäviä rajoituksia sille, mitä voidaan pitää keittiön tuolina. Arvostettuja malleja ovat legendaaristen Myran-tuolien tyyli tai yksinkertaiset puiset tuolit, joissa on pinnat selkänojina. Täydennä mukavalla istuintyynyllä ja istut mukavasti. Meiltä verkosta löydät varmasti tuolin, jota olet etsinyt pitkään. Valikoimamme ulottuu useista puulajeista muoviin ja metalliin ja kaikilla on valtavasti valinnanvaraa leveyden, värin ja muodon suhteen. Luo ylellinen ja pehmeä tunne samettituolilla. Ehkä on aika tehdä tuolivalinta, joka tarjoaa jännittävän kontrastin ruokapöydällesi?

Ajaton rottinkituoli

Klassikko valikoimastamme, joka ei koskaan mene pois muodista, on rottinkituoli. Pehmeä, kaareva istuin vaatii todella jonkun uppoamaan siihen ja rentoutumaan. Tämä on todella esimerkki ajattomasta muotoilusta, mikä tarkoittaa, että se on oikea millä aikakaudella tahansa. Yhdistä mustan rautaisen sivupöydän kanssa saadaksesi kontrastin ohuina linjoina, jotkavat antaa sinulle pinnan välipalojen ja juomien asettamiseen. Jos hinta ohjaa valintasi, kannattaa tutustua edullisiin tuoleihimme verkossa. Sleepolla on aina edullisia tarjouksia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden löytää hyviä malleja pienellä rahalla.

Sleepon edut

Me Sleepolla välitämme tyytyväisistä asiakkaista, jotka asettavat laadun ja tyylin riman korkealle. Tästä syystä pidämme kiinni laajasta tuotevalikoimasta ja keskitymme useisiin valittuihin tuotemerkkeihin, jotka mielestämme tuottavat erittäin hyviä huonekaluja. Pidämme kiinni klassisista tuoleista ja jakkaroista, pöydistä ja säilytystuotteista modernilla muotoilulla. Laajuus, joka ei menetä laatua, on ominaista houkuttelevalle valikoimallemme, ja olemme myös tarkkoja siitä, että toimitamme nopeasti.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;