Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Ruukku

Tässä on jotain sinulle, jolla on viherpeukalo. Alle on kerätty erikokoisia, värejä ja materiaaleja sisältäviä ruukkuja, jotka sopivat kaikille suosikkikasveillesi. Anna kotisi ruukkujen koon kasvaa yhtä aikaa monien kauniiden kasvien kanssa ja tee se täältä löytämiesi upeiden ruukkujen avulla.

Valittu sinulle

Ruukut

Ruukut ovat välttämättömiä, jotta voimme pitää kasveja huoneissa, ja ne ovat sinänsä usein kauniita design-esineitä. Sijoita kukkaruukkuihin, jotka ovat toimivia ja sopivat kotisi tyyliin.

Kaikki mitä tarvitset ruukkuihin liittyen

Onko aika valmistella tilaa kasveille kotona? Kasvit ovat hyväksi sisäympäristölle. Meillä on hyvin suunniteltu ruukkuja useilla eri tyyleillä. Meiltä löydät moderneja tai ajattomia ruukkuja sen mukaan, mikä sopii kotiisi. Tietysti meillä on myös malleja, jotka sopivat erikokoisille kasveille, ja kukkaruukkuja, jotka ovat toiminnaltaan hieman erityisempiä. Entäpä riippuva ruukku tai setti, jossa on sama ruukkumalli eri kokoisina. Meillä on vaihtoehtoja yhteensopivien aluslautasten kera, ja jos haluat ruukun, joka voi toimia myös maljakkona, valikoimassamme on myös laaja valikoima maljakoita.

Ruukut antavat sinulle mahdollisuuksia

Hieno ruukku voidaan valmistaa metallista, posliinista tai muusta materiaalista. Valitsemalla vain eri materiaaleista, malleista, koosta ja malleista voit vaihtaa tilan tunnelmaa ruukuilla ja kasveilla. Voit panostaa versioihin, jotka rikkovat ja luovat kontrasteja kotona tai sovita ruukku sen kasvin värin kanssa, joka siinä tulee olemaan. Muista, että monet kasvit on hyvä vaihtaa aika ajoin suurempaan ruukkuun, jotta juuristo voi saada enemmän tilaa. Aseta aluslautaset ruukkujen alle, jos niissä on tyhjennysreikiä. Muuten voit saada vettä ikkunalaudalle tai minne tahansa muualle, minne olet ruukun laittanut, ja seurauksena voi olla ruma tahroja.

Ruukut ja kasvit tekevät kodista elävän

Riippuva ruukku, jossa voi olla kasvi, jonka lehdet putoavat alaspäin, luo mielenkiintoisen visuaalisen vaikutelman huoneeseen. Se, tarvitsetko suuria tai pieniä ruukkuja riippuu siitä, millaisia kasveja aiot laittaa niihin. Usein on hyvä olla erikokoisia ruukkuja kotona. Millaista ruukkua etsitkin, sinulla on mahdollisuus löytää se suuresta valikoimastamme. Kun ostat meiltä, saat 14 päivän avokaupan ja tarjoamme sekä toimituksen että kustannukset mahdollisille palautuksille.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;