Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Taulut

Esittele persoonallisuuttasi valitsemillasi tauluilla. Elävöitä kodin seinät helposti tyylikkäillä, kauniilla ja ilmeikkäillä tauluilla. Voit vapaasti sekoittaa erikokoisia ja -muotoisia julisteita tyylikkään ilmeen saavuttamiseksi!

Taulut - Luo tunnelmaa kotiisi

Taulut ovat loistava tapa luoda tunnelmaa ja viimeistellä kodin sisustus. Olipa kyseessä sitten moderni, boheemi tai perinteinen sisustustyyli, taulut voivat tuoda tilaan persoonallisuutta ja ilmettä. Sleepo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tauluja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja tyyliin. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva taulu.

Taulut kodin eri tiloihin

Kodissa on erilaisia tiloja, joissa taulut voivat tuoda lisäarvoa sisustukseen. Olohuoneessa taulut voivat toimia keskipisteenä ja luoda tilaan tietyn tunnelman. Voit valita suuren taulun, joka toimii katseenvangitsijana tai luoda tauluseinän erilaisista pienemmistä tauluista. Makuuhuoneessa taulut voivat tuoda rauhoittavaa tunnelmaa ja henkilökohtaisuutta. Keittiössä taas voit valita taulun, joka heijastaa omaa tyyliäsi ja toimii keskustelunaiheena vieraiden kanssa.

Valitse oikea taulu

Valitessa taulua kotiisi, on tärkeää ottaa huomioon oma tyyli ja sisustus. Sleepon valikoimasta löydät erilaisia tauluja eri teemoilla ja väreillä. Voit valita abstraktin taulun, joka tuo modernia ilmettä sisustukseen, tai valokuvataulun, joka ikuistaa tärkeitä hetkiä. Voit myös valita taulun, joka sopii yhteen jo olemassa olevan sisustuksen kanssa tai luoda kokonaan uuden ilmeen taulun avulla.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan taulun. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa: +468208770 tai sähköpostitse osoitteessa: info@sleepo.fi. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan taulun ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Luo tunnelmaa kotiisi Sleepon tauluilla!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;