Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Lovley Linen

Lovely Linen on valmistanut laadukkaita pellavatuotteita vuodesta 1992. Yritys on saanut inspiraationsa materiaalin pitkästä historiasta ja pellavan erinomaisista ominaisuuksista. Pehmeiden huopien ja erityispestyjen vuodevaatteidensa ansiosta koti saa kodikkaan ja henkilökohtaisen kosketuksen, joka tekee siitä mukavan.

Lovely Linen

Lovely Linen by Kardelen valmistaa maalaismaisia kauniita kodintekstiilejä, kuten vuodevaatteet ja pyyhkeet, 100% luonnonmukaisesta pellavasta. Tuotemerkki yhdistää perinteisen ja käytännöllisen materiaalin moderniin muotoiluun.

Luonnolliset vuodevaatteet pellavaa

Luonnolliset vuodevaatteet takaavat mukavan unen. Luonnonmateriaali pellava antaa kehon hengittää yöllä ja tuntuu viileältä, kun on lämmin ja lämpimältä, kun on kylmä. Lovely Linen by Kardelen valmistaa vuodevaatteet 100% Euroopassa kasvatetusta pellavasta. Kaikkia pellavatuotteita on saatavana kauniina, maanläheisinä väreinä, jotka antavat rentouttavan tunnelman makuuhuoneessa. Yhdistä tyynyliinat, päiväpeitteet ja lakanat samassa tai eri värissä luonnollisen ja mukavan makuuhuoneen saamiseksi. Vuonna 1992 aloitetun tuotemerkin tavoitteena on valmistaa korkealaatuisia ja modernin muotoiltuja pellavatuotteita.

Helppo huoltaa ja kestävä

Sen lisäksi, että Lovely Linen by Kardelen -vuodevaatteet ovat erittäin mukavia, ne ovat sekä kestäviä että helppohoitoisia. Vuodevaatteet pestään 60 asteessa ja ne voidaan kuivata rumpukuivaamalla, mutta on tietenkin yhtä hyvä ripustaa kuivaksi. Pellava on materiaali, joka hienostuu, sitä enemmän sitä käytetään, ja kankaan rakenne antaa mukavan ja maalaismaisen luonteen kaikenlaisille kodeille riippumatta siitä, onko sinulla sisustus moderni vai perinteinen. Koska vuodevaatteissa on laaja valikoima maanläheisiä värejä, voit helposti valita makuuhuoneeseesi sopivan värin.

Paranna nukkumistasi vuodevaatteilla

Makuuhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista. Siellä rentoutumme, nukkumme ja lataamme paristoja seuraavaan päivään. Hienojen vuodevaatteiden avulla voimme parantaa unta ja herätä levänneenä. Monet ihmiset huomaavat, että he saavat paremman unen vuodevaatteiden kanssa. Löydä suosikkisi Lovely Linen by Kardelenilta ja saat ilmaisen toimituksen ostoksellesi. Käytä tilaisuus hyväksesi ja hanki vuodevaatteiden lisäksi myös esimerkiksi ihanan pehmeä ja lämmin pellava- tai villahuopa?

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;