Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Patjansuojus

Tiedät varmasti, että hyvä patja pidentää sängyn kestävyyttä ja antaa sinulle mukavamman unen. Sijoita myös korkealaatuiseen patjansuojaan, jos olet sijoittanut hyvään patjaan. 

On tärkeää suojata sänky hyvällä patjasuojalla

Tiedät varmasti, että hyvä patja pidentää sängyn kestävyyttä ja antaa sinulle mukavamman unen. Sijoita myös korkealaatuiseen patjansuojaan, jos olet sijoittanut hyvään patjaan.

Patjansuoja voi olla yksityiskohta, joka kohentaa kokonaisuuden

Patjasuoja ei ole vain hyvä sinulle, joka haluat suojata sänkyä, vaan se voi olla myös esteettinen kohennus makuuhuoneeseesi. Meillä on useita erilaisia malleja, jotta voit valita kotiisi sopivan ilmeen. Tikattu patjansuojus tarjoaa sinulle makuuhuoneen, joka tuntuu kuin se olisi peräisin viiden tähden hotelliympäristöstä. Meiltä löydät suojan, joka vedetään patjan päälle, jotta se sopii parhaiten suojaksi ylimääräisenä, ohuena sijauspatjana lähimpänä lakanan alla. Me täällä Sleepossa pidämme laadukkaista puhtaista luonnonmateriaaleista, mutta myös toiminnallisemmista materiaaleista löytyy patjansuojia, joilla on vettä hylkiviä ominaisuuksia.

Sijauspatjansuoja erityistarpeita varten

Patjansuojavalikoimastamme löydät yleisimpien vaihtoehtojen lisäksi erikoistuotteita erityistarpeisiin. Tarvitsetko patjansuojan yhdistelmäpatjalle vai kestävän patjansuojan lapsille? Meillä on molemmat vaihtoehdot. Jos olet sijoittanut laadukkaaseen sänkyyn, on rahan haaskausta olla käyttämättä hyvää patjansuojusta, joka maksaa vähän tuotteen hyötyihin nähden. Patjansuojuksemme on helppo pestä, ja ne voivat myös helpottaa sängyn petaamista. Voit pitää sängyn raikkaana myös punkkisuojuksen avulla. Toinen etu on, että sinulle on helpompaa saavuttaa harmoninen kokonaisuus makuuhuoneessa kuin jos sängyssä olisi näkyvä, kenties kuvioitu tai värillinen patja.

Sleepo panostaa laatuun

Tilaa patjansuojat verkosta, jos haluat hyvät hinnat ja suuren valikoiman laadukkaita tuotteita. Sleepo tarjoaa sinulle avokaupan 14 päiväksi. Kaikki tuotteemme valitaan käsin markkinoiden parhaista tuotemerkeistä. Makuuhuoneen laadukkaat tuotteet maksavat itsensä takaisin sekä parantuneen levon muodossa että kestämällä kuosissaan pesu pesun jälkeen.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;