Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen on enemmän kuin vain sisustustuotemerkki. Se on elämäntapa, jonka haluamme jakaa. Broste kehittää tuotteita tavoittamaan joukon ihmisiä eikä vain muutamia. Broste Copenhagen on yksi Skandinavian johtavista sisustusbrändeistä, joka sijaitsee Kööpenhaminassa ja jolla on historia vuodesta 1955. Brostella on pitkä historia matkustamisesta ympäri maailmaa keräämään inspiraatiota ja materiaaleja, kuten me skandinaavit olemme aina tehneet.

Tietoja Broste Copenhagen

Broste Copenhagen on tanskalainen tuotemerkki, joka on valloittanut sisustusmaailman hienoilla sisustuselementeillään, kuten maljakoilla, kynttilänjaloilla ja tekstiileillä. Nämä ovat tuotteita sinulle, joka pidät tyylikkäästä skandinaavisesta muotoilusta, joka on maustettu vaikutteilla kaikilta puolilta maailmaa.

Sisustustuotteet ja tekstiilit, joissa on sitä jotakin

Tyylikkäiden pohjoismaisten linjojen ja vankkojen materiaalien ansiosta Broste Copenhagen on voittanut monien sydämet. Nykyään se on yksi Skandinavian johtavista sisustusbrändeistä. Tuotemerkki luo sisustustuotteita pienellä twistillä, joka voi nopeasti muuttaa koko huoneen parempaan suuntaan. Kaunis maljakko, hyvin suunniteltu kello tai ihanat vuodevaatteet ovat pieniä yksityiskohtia, joilla on suuri merkitys Pehmeät, ajan tasalla olevat väriskaalat ja tunne hienoista materiaaleista ovat vaikuttaneet tuotteiden suosioon. Nämä ovat malleja, jotka helpottavat kodin pitämistä ajan tasalla uusimpien trendien kanssa.

Alusta, vuodesta 1955 lähtien Broste Copenhagen on pyrkinyt ylläpitämään materiaalin tunnetta, mistä brändin erittäin suositut maljakot todistavat. Valmistus on huolellinen prosessi, jonka lopputuloksessa on aina brändille tyypillinen pohjoismainen merkki. Skandinaavisen värimaailman käyttö on vaikuttanut koristetuotteiden suosioon. Erittäin laaja valikoima, joka vaihtelee koristeellisista sisustustuotteista kodintekstiileihin ja keramiikkaan. Etsitpä tekstiilejä, jotka muuttavat makuuhuoneen ulkonäköä, tai kauniita yksityiskohtia olohuoneesi sisustamiseen, tämä tuotemerkki on sinua varten.

Osta turvallisesti ja ilmaisella toimituksella

Oletko kiinnostunut kauniista tuotteista, jotka ovat saaneet inspiraationsa ja materiaalinsa kaikkialta maailmasta? Täällä Sleepolla voit ostaa turvallisesti ja varmasti suosikkisi Broste Copenhagenilta. Tarjoamme ilmaisen toimituksen, ilmaisen palautuksen ja nopeat toimitukset. Tutustu kaikkiin tuotteisiin, jotka on varustettu aidolla skandinaavisella muotoilulla, ja etsi uusi suosikki. Jos vastoin oletusta muutat mielesi, tarjoamme avokaupan 14 päiväksi.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;