Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Vuodevaatteet Materiaaliopas

"Vuodevaatteet parasta laatua"

LIINAVANAVAATTEET

Sen lisäksi, että pellavaiset vuodevaatteet tekevät vuodevaatteista todella tyylikkäitä, se on myös erittäin käytännöllinen materiaali. Pellavatekstiilien etuna on, että ne viilentävät ihoa kuumana ja lämmittävät kylmissä lämpötiloissa. Moni kokee hieman karkeamman rakenteen erittäin miellyttäväksi ja vaihtaa harvoin toiseen materiaaliin. Luo makuuhuoneeseen ajaton ja rento ilme pellavaisilla pussilakanoilla ja tyynyliinoilla!

ero satiinin ja percalen välillä

Satiini- ja Percale-vuodevaatteet ovat molemmat valmistettu 100 % egyptiläisestä puuvillasta, mutta ne on kudottu eri tavoilla ja siksi ne kokevat eri tavalla. Percale-pussilakanalla ja tyynyliinalla saat raikkaan, viileän tekstiilin, jossa kangas hengittää ja tuntuu pehmeämmältä ihoa vasten kuin satiini. Satiiniset vuodevaatteet saat sen sijaan tekstiilin, jossa on paljon kiiltoa ja kiiltoa, joka luo silkkisen tunteen!

"Laaja valikoima vuodevaatteita ihanista materiaaleista"

Jersey vuodevaatteet

Jersey-vuodevaatteilla saat tekstiilin, joka antaa lyömättömän pehmeyden ihoa vasten välttäen samalla lakanoiden rypistymistä. Pussilakanamme ja tyynyliinamme Jerseyssä on valmistettu 100 % puuvillasta ja ovat kuin pehmeä unelma nukkumiseen, sillä ne on valmistettu samasta materiaalista kuin ihana T-paita. Koska monet ihmiset ajattelevat, että T-paitakangas on yksi mukavimmista asioista, miksi ei olisi sitä koko sängyssä?

Vuodevaatteet Flanel & Crepe

Flanellivuodevaatteet on valmistettu 100 % puuvillasta, joka on sekä pehmeä että mukava ja pitää sinut lämpimänä koko yön. Monet ihmiset päättävät nukkua flanelliset pussilakanat ja tyynyliinat vuoden kylminä kuukausina, jolloin on hieman lämpimämpää kuin tavalliset puuvillaiset vuodevaatteet. Etsitkö vuodevaatteita, jotka ovat kesällä viileitä ja talvella lämmittäviä, joten ehkä kreppipussilakanat ja muut kreppivuoteet ovat sinulle oikea valinta? Materiaali tunnetaan ryppyisestä ja ryppyttömästä pinnastaan ​​- sekä tyylikkäästä että käytännöllisestä.

Bambu vuodevaatteet

Kun valitset bambusta valmistetut vuodevaatteet, saat uskomattoman pehmeyden ja materiaalin, jolla on vain vähän ympäristövaikutuksia. Bambukangas tunnetaan myös kestävästä, jäähdyttävästä ja hyvästä kosteutta imevästä kyvystään. Koe bambu vuodevaatteiden maagisen pehmeä laatu.

todistukset

Kaikki Sleepo.se-sivustolta löytämäsi vuodevaatteet ovat korkealaatuisia ja mukavia. Monet näistä merkeistä valmistavat myös vuodevaatteita, joilla on eri sertifikaatit. Alta voit lukea tarroista ja siitä, mitä ne sanovat vuodevaatteistasi.

LUOMU

Etiketti, jonka useimmat meistä tuntevat, on luomumerkki. Orgaaninen materiaali tarkoittaa, että se on kemikaaliton ja että raaka-aineet on kasvatettu ilman kemiallisia torjunta-aineita tai keinolannoitteita. Puuvillasta valmistettujen vuodevaatteiden osalta luomu on hyvä valinta. Luomupuuvilla ei ole vain parempi ympäristölle, vaan myös laadukkaampi valinta kuin ei-luomupuuvilla. Näin puuvillan annetaan kasvaa omaa tahtiaan ilman erilaisten kemikaalien aiheuttamaa kiirettä, mikä puolestaan ​​johtaa pehmeämpään ja sileämpään tekstiiliin.

OEKO/ÖKO-TEX

Ehkä olet törmännyt OEKO-TEX Standard 100 -sertifikaattiin aiemmin? Mutta mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa? Jos vuodevaatteesi on merkitty OEKO-TEX-merkillä, se tarkoittaa, että materiaali täyttää korkeat ihmisen ekologiset vaatimukset, jotka suojaavat sekä planeettaa että ihmisiä. Materiaalit eivät esimerkiksi sisällä haitallisia kemikaaleja, joten voit turvallisesti ryömiä peiton alle. Jotta tuotemerkki voisi saada tuotteelleen OEKO-TEX-sertifioinnin, tekstiilin huolellinen testaus on tehtävä yhdessä OEKO-TEXin laboratorioista.

GOTS

Global Organic Textile Standard (GOTS) on jälleen yksi sertifikaatti, jolla on korkeat kriteerit sekä ympäristölle että terveydelle. Jotta tuote olisi GOTS-sertifioitu, koko valmistusprosessille asetetaan sosiaalisia ja ympäristövaatimuksia, kaikkea viljelystä valmiiseen tuotteeseen. Kuten ÖKO-TEX, myös haitallisten kemikaalien käyttö on säänneltyä, jota tarkastetaan jatkuvasti. GOTS edellyttää myös hyviä työoloja ja tekstiilin valmistuksessa työskentelevän henkilökunnan terveyttä.

ALLERGEENIYSTÄVÄLLINEN

Allergikoille on tarjolla hypoallergeenisia vaihtoehtoja vuodevaatteiden, peittojen ja tyynyjen suhteen. Høie-brändistä löydät esimerkiksi Asthma Allergy Nordicin sertifioimat kuitu- ja untuvatäytteiset peitot ja tyynyt parempaan ja puhtaampaan uneen.

JOUTSENMERKINNÄT

Joutsenmerkki on koko Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki. Jotta tuotteesi voisi merkitä Joutsenmerkillä, tuotannolle asetetaan korkeat vaatimukset. Osittain vaaditaan alhaista energiankulutusta, hiilidioksidipäästöjen vähentämistä, vaarallisten kemikaalien käyttöä ja sitä, että käytetty puuvilla on ympäristöystävällistä tuotantoa.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;