Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

DBKD

DBKD Sweden perusti Karin Dahlin vuonna 2012. Yrityksen nimi ja tuotemerkki DBKD tarkoittaa Design by Karin Dahlin, joten nimi on lyhyt kuvaus yrityksestä ja mitä se tarjoaa asiakkaille. Jo vuonna 2007 matka aloitettiin Karinin korttituotannon kautta kukkakauppoihin, idea ruukkujen myynnistä syntyi vuonna 2009.

DBKD - Ruukut ja sisustusyksityiskohdat, jotka edustavat trendejä.

DBKD on ruotsalainen tuotemerkki, joka on hurmannut sisustusmaailman kauniilla ruukuillaan. He valmistavat tuotteita, jotka hienolla muotoilullaan lisäävät kotiinsa esteettisesti miellyttäviä ja käytännöllisiä katseenvangitsijoita.

Etsitkö kaunista ruukkua jossa on asennetta? Täältä löydät kauniita ja jännittäviä ruukkuja persoonallisessa tyylissä. DBKD perustuu kolmeen avainsanaan: muoto, muotoilu ja inspiraatio. Nimi on lyhenne sanoista Design By Karin Dahlin, ja brändistä on nopeasti tullut suosikki sisustusmaailmassa. Ilmeikkäät ruukut ja maljakot näkyvät usein sisustuslehdissä ja blogeissa. Nämä ovat täydellisiä tuotteita sinulle, joka haluaa antaa kasveillesi ja kukillesi mukavan kehyksen. Tyylikkäillä väreillä ja selkeällä suunnittelukielellä ne viimeistelevät modernin kodin.

Ruotsalainen innovatiivinen muotoilu

Karin Dahlin alkoi suunnitella kortteja kukkakaupoille jo vuonna 2007, hän aloitti oman ruukkujen valmistuksen vuonna 2012. DBKD:n visio on tulla yhdeksi Ruotsin johtavista tuotemerkeistä, trenditietoiset kuluttajat ovat ottaneet brändin innovatiivisen suunnittelun nopeasti sydämeensä. Brändin kauniit keraamiset ruukut ovat käytännöllisiä koristeita. Ne ovat yhtä kauniita ruokapöydällä kuin ikkunalaudalla tai pienellä sivupöydällä. Se on myös tehnyt itsensä tunnetuksi useista onnistuneista suunnitteluyhteistyöistä. Väriskaala sieppaa viimeisimmät trendit ja sopii sinulle, joka pidät tyylikkäästä pohjoismaisesta tyylistä, jossa on viimeistelemätöntä kauneutta.

Etsitkö kotiin sisustusyksityiskohtia, joissa on jotain erikoista? DBKD on skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Täältä löydät täydelliset lahjat itsellesi tai jollekin, josta pidät. Sleepossa voit tehdä ostoksia turvallisesti ilmaisella toimituksella, ilmaisella palautuksella ja 14 päivän avoimella ostoksella. Toimitamme nopeasti, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan odotettua tuotetta.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;