Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Pussilakanat & Pussilakanasetit

Niin makaa kuin petaa, ja tässä tapauksessa se on hyvin onnekasta. Meillä on pussilakanoita useista eri materiaaleista, joiden alle on todella ihana päästä pitkän päivän jälkeen. Tänne olemme keränneet laajan valikoiman upean tyylikkäitä ja laadukkaita pussilakanoita ja pussilakanasettejä useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Anna sängyllesi nostetta ihastuttavien pussilakanoiden avulla ja nuku ylellisesti!

Suositut tuotemerkit

Pussilakanat & hyvälaatuiset pussilakanasetit

Hyvässä pussilakanassa ei ole kyse vain ulkonäöstä, vaan myös materiaalista ja laadusta. Puuvillaiset pussilakanat,
pussilakana percalessa, tai satiiniset pussilakanat, ne kaikki vaikuttavat siihen, miten nukumme yöllä.

Makuuhuoneen tärkein tehtävä on se, että sen pitäisi olla kodikas. Loppujen lopuksi siellä vietämme kolmanneksen elämästämme. Siksi on tärkeää, että vuodevaatteet sopivat sisustukseen, eikä vähiten värien ja muotoilun osalta, jotka houkuttelevat siellä nukkuvia. Haluatpa yksiväriset pussilakanat, kuten beigen pussilakanan ja pussilakanat pastelliväreissä, tai yksityiskohtaisemmat mallit, joissa pussilakanat ovat paisley-kuvioisia ja sekavärisiä, viileät pussilakanat tai hieman lämpimämmät pussilakanat, jokaiselle löytyy jokaiselle jotakin. Tämä suuri vaihtelu suunnittelussa ja väreissä on saatavana yhden hengen pussilakanoihin sekä pussilakanoihin parisänkyihin ja pussilakanasetteihin parisänkyihin, jotta voit ostaa juuri haluamasi tyylikkään pussilakanan. Pussilakana 220x220 tai pussilakana 240x220 sopii parivuoteeseen. Pussilakana 150x210 cm sopii yhden hengen vuoteeseen.

Pussilakana pellavaa, puuvillaa tai satiinia

Pussilakanan materiaali ja laatu voivat olla erottava tekijä hyvän yöunen ja väärästä lämpötilasta johtuvien ärsyttävien heräämisten välillä. Pellavapussilakana on sekä kestävä että hengittävä, joten unilämpötilaa säädellään mukavalla ja tehokkaalla tavalla, kun taas todella mukava puuvillapussilakana voi tuntua kevyeltä ja ihanalta ihoa vasten. Ylelliset peitot ovat todella jotain, jolla sinun tulisi hemmotella itseäsi, jos haluat unen olevan todella rentouttava kokemus joka ilta, jotta voit tuntea olosi levänneeksi joka aamu. Hemmottele itseäsi uusilla, kauniilla vuodevaatteilla ja näe, miten uni muuttuu paremmaksi. Yhdistä tyynyliinat ja aluslakanat pussilakanaan saadaksesi tyylikkään sängyn ja hyvät yöunet. Tyylikäs ja ylellinen päiväpeite sängyn päällä on piste i:n päällä. Meiltä löydät myös luomuvuodevaatteita sekä parisänkyihin että yhden hengen sänkyihin.

Osta pussilakanatyhden hengen sänkyihin ja pussilakanat parivuoteisiin tunnetuilta ja suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Mille Notti, Gripsholm, Marimekko, Beach House ja Gant.

Runsaasti erilaisia

Sleepolla sinun ei koskaan tarvitse valita laadun ja hinnan välillä, vaan netistä löytyy paljon erityyppisiä pussilakanoita, mitä materiaaleja ja värejä haluatkin. Meillä on usein hyviä tarjouksia ja pussilakana-ale, joten kannattaa vierailla meillä usein. Pussilakanoiden ja pussilakanasettiemme valikoima on suuri, ja tarjoamme 14 päivän avokaupan, jotta vierailusi meille olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Varmistamme myös nopean toimituksen, jotta voit nauttia pussilakanoista mahdollisimman nopeasti.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;