Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Huonekalut ja kodin sisustustarvikkeet verkossa

Sleepo on yksi Ruotsin johtavista huonekalujen ja kodinsisustuksen verkkokaupoista. Tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta huonekalujen ja sisustustuotteiden parissa, ja pyrimme aina parantamaan ja laajentamaan valikoimaamme, sekä tarjoamaan sinulle modernin ja kattavan valikoiman. Valikoimamme tarjoaa sinulle huonekaluja ja sisustusta budjettisi ja tyylisi mukaan. Tarjoamme tänään yli 14 000 tuotetta useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä.

 Sleepossa saat aina ammattitaitoista asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa omistautuneelta henkilökunnaltamme, joka auttaa mielellään kysymyksissä tai asioissa.

Turvallinen verkkokauppa

Sleepo on Trygg E-handel -sertifioitu. Keräämme arvosteluja myös riippumattomalla Trustpilot-arvostelusivustolla, jossa meillä on erittäin hyvät arvosanat asiakkailtamme. Siksi voimme aina taata turvallisuutesi tilauksesta toimitukseen.

Asiakaspalvelu ja turvallisuus

Me Sleepossa pyrimme aina 100% asiakastyytyväisyyteen ja haluamme, että kaikki asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi koko ostoprosessin ajan. Siksi tarjoamme turvallisia maksutapoja johtavien maksupalvelujen tarjoajien kautta, ja sinä asiakkaana voit aina seurata tilaustasi tilauksesta toimitukseen. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai keskustella suoraan jonkin asiantuntevan työntekijämme kanssa.

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi: Sleepo AB
Organisaation numero: 556857-0146
Osoite: Markvardsgatan 9, 113 53 Stockholm (Toimisto & Showroom)
ALV-rekisterinumero: SE556857014601
Rekisteröity F-veroon

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;