Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Yrityskalusteet

+46 8 20 87 70

info@sleepo.fi

ma-pe klo 10-15

Huonekalut ja vuodevaatteet yrityksille

Sleepo auttaa sinua yrityksenä räätälöimällä sinulle sopivia huonekalu- ja sänkypaketteja. Autamme mm. hotelleja, leirintäalueita ja muita yrityksiä, joilla on suurempia tilauksia. Haluatko tilata yrityksen huonekaluja ja sänkyjä meiltä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin he auttavat sinua!

Yrityskalusteet, jotka sopivat kaikille

Sleepo tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia sohvia, nojatuoleja, vuodesohvia, vuodevaatteita, tyynyjä, peittoja, tuoleja, pöytiä, yöpöytiä, toimisto- ja muita huonekaluja edulliseen hintaan. Teemme yhteistyötä joidenkin Ruotsin tunnetuimpien tuotemerkkien kanssa ja teemme myös tiivistä yhteistyötä useiden huonekalutehtaiden kanssa, sekä Ruotsissa että Euroopassa. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota laajan valikoiman, joka sisältää kaikkea sohvista, sängyistä, vuodevaatteista, pöydistä ja tuoleista lamppuihin ja kodinsisustukseen.

Olemme iloisia voidessamme auttaa tarjoa yrityksille, leirintäalueille, kokoushotelleille ja hotelleille sopivia, räätälöityjä huonekalupaketteja. Ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa info@sleepo.fi ja autamme sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

Laaja valikoima hotellisänkyjä

On tärkeää säilyttää sängyn korkea laatu, ja monet hotellivieraat valitsevat usein hotellit sänkyjen perusteella. Siksi hotellisängyn valinta on tärkeä!

Sleepo tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia sänkyjä. Myymme jenkkisänkyjä, säädettäviä sänkyjä, kerrossänkyjä ja perhesänkyjä useissa eri hintaluokissa ja teemme yhteistyötä joidenkin Ruotsin tunnetuimpien tuotemerkkien kanssa, mukaan lukien: Tempur, Kinnabädden, Jensen, InBed ja Mavis.

Teemme myös tiivistä yhteistyötä sängytehtaiden kanssa sekä Ruotsissa, että Euroopassa. Tämä tarkoittaa, että voimme räätälöidä konseptin, joka sopii yhtä hyvin mökeille ja pienemmille majoituksille kuin suuremmille hotelleille ja leirintäalueille.


Ota meihin yhteyttä

Voit vapaasti soittaa meille numeroon +46 8 20 87 70 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@sleepo.fi.

Aukioloajat ma-pe 10-17

Lounas suljettu klo 12-13

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
14pv palautusoikeus
14pv palautusoikeus