Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Spirit of the nomad

Spirit of the Nomad tarjoaa ihanan ylellisiä vuodevaatteita, jotka ovat unelma nukkua. Vuodevaatteet on valmistettu kestävästä egyptiläisestä puuvillasta, joka tarjoaa ylivertaista mukavuutta, luksusmaisen tunteen ja upean laadun. Hemmottele itseäsi Spirit of the Nomad -vuodevaatteilla, jotka tuovat viiden tähden hotellikokemuksen omaan kotiisi.

Spirit of the Nomad - Sängynpäälliset

Spirit of the Nomad tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä sängynpäällisiä, jotka tuovat makuuhuoneeseesi ripauksen eksotiikkaa ja seikkailumieltä.

Laadukkaat materiaalit

Käytämme vain parhaita materiaaleja sängynpäällisissämme varmistaaksemme niiden kestävyyden ja mukavuuden. Valikoimastamme löytyy erilaisia vaihtoehtoja eri vuodenajoille.

Tyylikäs design

Spirit of the Nomad -sängynpäälliset on suunniteltu hienostuneeseen makuun sopiviksi. Valikoimastamme löydät niin klassisia kuoseja kuin rohkeita ja moderniakin vaihtoehtoja.

Uniikki tunnelma

Luo makuuhuoneeseesi uniikki tunnelma Spirit of the Nomad -sängynpäällisillä. Yhdistele erilaisia värejä ja kuoseja luodaksesi juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Tilaa omat sängynpäällisesi jo tänään

Tilaa laadukkaat Spirit of the Nomad -sängynpäälliset verkkokaupastamme ja tuo makuuhuoneeseesi ripaus seikkailumieltä. Nopea toimitus ja 100% tyytyväisyystakuu.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa: +468208770 tai sähköpostitse osoitteessa: info@sleepo.fi.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;