Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Mille Notti

Mille Notti perustettiin vuonna 1991 ja on sittemmin valmistanut ensiluokkaisia tekstiilituotteita makuuhuoneisiin ja kylpyhuoneisiin. Tuotemerkki on synonyymi laadukkaalle ja ajattomalle muotoilulle. Mille Notin intohimo laatuun näkyy ja tuntuu kaikissa tuotteissa, jotka on suunniteltu antamaan makuuhuoneellesi ja kylpyhuoneellesi upea yksinoikeuden tunne.

Mille Notti Vuodevaatteet & tekstiilit

Hyvä laatu on kestävää, aivan kuten ajaton muotoilu. Siksi voit olla varma, että kaikki, mikä kantaa Mille Notin nimeä, on korkealaatuista ja valmistettu eettisesti ja oikein. Laatu, muotoilu ja eettinen valmistusprosessi olivat myös avainsanoja, kun perheyritys perustettiin vuonna 1991, ja näin on edelleen nykyään. Mille Notin liinavaatteet, froteepyyhkeet, untuvatuotteet ja orgaaniset kylpylätuotteet ovat hyviä sekä vartalolle että sielulle. Helmikuussa 2011

Mille Notti nimitettiin Ruotsin Hovin

Kuninkaalliseksi toimittajaksi. Hovitoimittajien tuotteet ovat useissa tapauksissa maailman johtavia ja hyviä esimerkkejä korkealuokkaisesta skandinaavisesta muotoilusta. Mille Notin tuotteita käytetään kuninkaallisen perheen yksityiseen käyttöön, mutta myös eri linnanhallintoihin. Kuninkaallisen pariskunnan matkojen ja valtiovierailujen yhteydessä he tuovat usein lahjoja eri hovitoimittajilta, eikä luultavasti ole villi arvaus siitä, että lahjat tulevat joskus Mille Notin upeasta valikoimasta.

Astma- ja allergiayhdistys suosittelee Mille Nottiä

Samana vuonna, kun Mille Notti tuli hovitoimittajaksi, eli vuonna 2011, sen untuvatuotteista tuli ensimmäinen Ruotsin Astma- ja allergiayhdistyksen suosittelema. Mille Notti untuva on Oeko-Tex-merkitty, joka koskee kangasta sen tyynyistä ja peiteistä, mutta myös untuvista ja höyhenistä, joita käytetään, kun tyynyt ja peitot täytetään. Itse merkki tarkoittaa, että untuvat ja höyhenet tulevat vain teurastetuista linnuista. Tuotannossa ei myöskään käytetä tarpeettomia myrkkyjä, ja olosuhteet, joissa ihmiset työskentelevät tuotantoprosessissa, ovat oikeudenmukaiset. Mille Notin peitot ja tyynyt on täytetty hienoimmalla ankalla tai hanhenuntuvalla, ja niistä on useita eri kokoja ja paksuja.

Meiltä Sleepolta voit ostaa useita

korkealaatuisia tuotteita Mille Notiltä. Meillä on laaja valikoima tuotteita, kuten sängyt, sängyn patjat, lakanat, tyynyt, pyyhkeet, pyjamat, päiväpeitteet ja peitot. Täältä löydät Mille Nottin ekologisesta froteesta valmistettuja pyyhkeitä ja kylpytakkeja, jotka ovat parhainta laatua. Mille Notin sängyissä nukut hyvin. Myymme tämän laatumerkin sänkyjä useissa eri kooissa - meiltä voit ostaa sekä parivuoteen, koko 210 x 210 cm, että yhden hengen sängyn, koko 80 x 200 cm. Pehmeät pussilakanat sekä pörröiset peitot ja tyynyt kaikkina vuodenaikoina takaavat myös hyvän unen. Mille Notin tuotteilla on tyylikkäät, vaimennetut värit, jotka on helppo sovittaa muihin sisustuksiin. Tarjoamme myös säännöllisesti useita Mille Notti -tuotteita erinomaisilla tarjoushinnoilla. Voit siis säästää ostamalla meiltä Mille Notti -tuotteet.

Katso koko laaja valikoima edullisia ja mukavia pussilakanoita, tyynyliinoja ja aluslakanoita.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;