Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Puffit

Puffilla on monia käyttötarkoituksia, ja kun sen päälle laittaa tarjottimen, tulee siitä tyylikäs sohvapöytä/yöpöytä. Se on myös yhtä mukava niin ylimääräisenä istumapaikkana kuin jalkojen lepuuttamiseenkin.

Puffeja useissa malleissa

Puffit ovat mukavia huonekaluja, joita on helppo siirtää juuri siihen, mihin haluaa. Se on suosittu valinta nuorille, mutta jopa aikuiset pitävät näiden huonekalujen tarjoamasta mukavuudesta.

Runsaasta puffista, joka muotoutuu vartalon mukaisesti, on tullut suosittu huonekaluvalinta monissa eri kodeissa, aivan kuten jättimäisistä, erittäin mukavista tyynyistä. Voit istua jättiläistyynyillä sellaisenaan, suoraan lattian päällä. Ne ovat erittäin suosittuja kodeissa, joissa pelataan paljon videopelejä, koska tyynyjen muotoilu on täydellinen tähän tarkoitukseen. Myös meditaatiota harjoittavat pitävät näistä jättimäisistä tyynyistä, koska ne tarjoavat mukavan paikan rentoutua. On sisäkäyttöön sopivia ja ulkokäyttöön soveltuvia puffeja. Tästä ryhmästä löydät monenkokoisia, -värisiä ja -muotoisia puffeja.

Rentouttava loungenurkkaus

Sinulle, joka haluat luoda kotiin mukavan ja rentouttavan loungenurkkauksen, puffi tai jättiläistyynyt ovat erinomainen valinta. Tyynyillä on yhtä mukava istua kuin maata, mikä tekee niistä erittäin joustavan huonekalun. Valittavana on myös monia eri värejä, joten löydät varmasti jonkun, joka sopii kodin muuhun värimaailmaan. Monet, jotka luovat loungenurkkauksen, yhdistävät puffit ja tyynyt mataliin sohvapöytiin, tai miksi et valitsisi pientä jakkaraa tähän tarkoitukseen? Luo kotiin rentoutumiskeidas, esimerkiksi television ääreen tai patiolle. Yksi suosituimmista tuotemerkeistämme on Fatboy ja löydät monet heidän tuotteistaan täältä. Jos haluat ylellisemmän vaihtoehdon, puffeja löytyy myös samettisina.

Kun ostat meiltä, tiedät, että saat tuotteen, jonka laatu on erinomainen. Tämän luokan puffit on valittu, koska ne ovat kestäviä, mukavia, ja niissä on erinomainen design. Päällisiä on saatavana nailonisina tai puuvillaisina, ja jotkut ovat konepestäviä. Ne, jotka on valmistettu nailonista, pyyhit tarvittaessa kostealla liinalla. Puffit ovat yhtä suosittuja lasten, nuorten ja aikuisten keskuudessa. Luo kodin suosituin istumapaikka ostamalla meiltä puffi.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;