Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Lattiavalaisin

Ei ole epäilystäkään siitä, että lattiavalaisimella on monia toimintoja. Käytä lattiavalaisinta lukuvalona, yleisenä valolähteenä pimeiden kulmien ja nurkkien valaisemiseen, tai miksi ei mukavana sisustusyksityiskohtana? Täältä löydät loistavan yhdistelmän lattiavalaisimia, jotka täyttävät tarkat kriteerit.

Suosittuja merkkejä

Tyylikäs lattiavalaisin kaikkiin huoneisiin

Lattiavalaisin täyttää kaksi toimintoa; valaistus ja kalusteet. Kyse ei ole vain huoneen valaisemisesta, vaan myös sen täydentämisestä. Sleeposta löydät paljon lattiavalaisimia, joista valita.

Millaista lattiavalaisinta etsit? Haluatko klassisen, mustan lattiavalaisimen, joka sulautuu sisustukseen, vai haluatko jotain hieman enemmän design-tunnelmaa? Lattiavalaisimesta voi tulla oma huonekalu ja se voi erottua samalla, kun se nostaa koko huoneen kevyellä ja tyylikkäällä muotoilullaan. Sleepossa on monia todella laadukkaita lattiavalaisimia. Panosta johonkin klassiseen valaisimeen makuuhuoneessa ja johonkin nykyaikaisempaan sohvan viereen tai sovita uusi lattiavalaisimesi kulmassa olevaan hämärään nurkkaan. Vain mielikuvitus asettaa rajat.

Tyylikäs lattiavalaisin monessa eri värissä ja &  mallissa

Meillä on tyylikkäitä lattiavalaisimia useissa eri väreissä ja muodoissa, haluatko klassisen valkoisen lattiavalaisimen, komean tyylikkään lattiavalaisimen vai ehkä messinkisen lattiavalaisimen? Jokaisessa valaisimessa on oma viehätyksensä, ja laajasta valikoimastamme löytyy varmasti jotain jokaiselle. Mieti, mitä haluat uuden lattiavalaisimesi sanovan itsestäsi ja kodistasi - tällaisesta yksinkertaisesta yksityiskohdasta voi helposti tulla lauseke, jos haluat sen. Jos haluat mieluummin jotain hieman huomaamatonta, kun istut sohvalla kirjan kanssa illalla, on meillä myös useita vaihtoehtoja.

Voit vapaasti lukea valaistusoppaamme valitaksesi juuri sinun kotiisi sopivan lattiavalaisimen, josta löydät yksinkertaisia ​​vinkkejä, jotka helpottavat valintasi.

Riippumatta siitä, mistä huoneesta haluat tehdä hieman kirkkaamman, Sleepossa on laaja valikoima. Jos haluat yksinkertaisen, valkoisen lattiavalaisimen tai jotain omaperäisempää, olet löytänyt oikean. Katso myös laaja valikoima pöytä- ja kattovalaisimia. Tarjoamme myös nopean toimituksen ja 14 päivän avoimen ostoksen, joten voit testata uutta lattiavalaisinta kotona ja nähdä, miten se sopii, ennen kuin päätät.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;