Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Peilit

Peilaa itseäsi jostakin peileistämme. Tänne olemme keränneet suuren määrän peilejä erilaisissa upeissa malleissa. Sävytettyjä peilejä, epätavallisia muotoja, mutta myös todella klassisia peilejä löydät täältä. Katso alle löytääksesi peilin, joka heijastaa tarkalleen mitä etsit.

Suosittuja merkkejä

Ostat uuden kauniin peilin Sleepolta

Tyylikäs peili Mavisilta, House Doctorilta tai joltakin muulta suunnittelutalolta sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Uudista kylpyhuone kauniilla kylpyhuoneen peilillä. Suuri pyöreä peili, suorakulmainen peili tai neliön muotoinen peili on täydellinen monille seinille, ja sitä voidaan käyttää taulun tai taideteoksen sijaan. Tutustu mahdollisuuksiin sisustaa peilillä ja tee huoneesta isompi. Peilimme sopivat kaikkiin koteihin ja ne on varustettu yksinkertaisella kiinnityslaitteella. 

Runsaasti erilaisia

Sleepolla sinun ei tarvitse koskaan valita laadun ja hinnan välillä, vaan verkosta löytyy paljon erilaisia peilejä, eri materiaaleista ja eri väreillä. Valikoimamme on suuri ja tarjoamme 14 päivän avokaupan, jotta vierailusi meillä olisi mahdollisimman helppo ja sujuva. Varmistamme myös nopean toimituksen, jotta voit nauttia peilistäsi mahdollisimman pian.

Osta uusi peili verkosta osoitteessa Sleepo.se.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;