Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Markslöjd

Markslöjd on ollut toiminnassa vuodesta 1963 lähtien, ja kuten nimestäkin käy ilmi, hän teki käsityötarvikkeita ennen kuin valaistusliiketoiminta otti kokonaan haltuunsa. Yrityksen toiminta perustui alussa puisten lampunjalkojen ja tekstiilistä valmistettujen lampunvarjostimien valmistamiseen. Periaatteessa kaikki valmistettiin Markin kunnassa.

Markslöjd valaisimet ja lamput

Markslöjdissä on jotain erityistä, jotain ainutlaatuista brändin hienossa yhdistelmässä klassista ja modernia. Sleepolta löydät useita tämän arvostetun tuotemerkin tuotteita.

Markslöjd - moderni klassikko

Lämmin vai kylmä valo? Lattiavalaisin vai kattovalaisin? Lamppu itsessään on kuitenkin ainakin yhtä tärkeä kuin Markslöjdissä selvästi näkyy. Hyvin sijoitettu ja hyvin valittu Markslöjd-seinävalaisin voi antaa luonnetta mihin tahansa huoneeseen, kuten kaikki muut Markslöjd-lamput. Haluatko antaa kotiisi tunnelman rauhallisesta ilmapiiristä ja kotoisuudesta? Oletko ehkä innokkaampi haastavaan tyyliin rohkeammalla sisustuksella? Markslöjdillä on jotain, josta kaikki pitävät, ja voi tehdä ihmeitä huoneen tilan nostamiseksi uudelle tasolle. Anna kotisi saada uutta tyyliä korkealaatuisesta suunnittelusta.
Markslöjd tarjoaa kotiin innovatiivista muotoilua

Markslöjd-kattolamppu ei ole vain

valonlähde - se on aivan liian erikoinen siihen. Aivan kuten Markslöjdin tarjoamat seinä- ja lattiavalaisimet, muotoilu ja laatu ovat selvästi nähtävissä ja houkuttelevat silmiä. Laajan tuotevalikoimansa ja ulkonäönsä ansiosta Markslöjdillä on jotain, joka sopii useimpiin koteihin, halusitpa sitten yksinkertaisen mustan lampun, joka ei erotu, tai perinteisemmin sisustetun kattolampun, josta tulee oma sisustus. Kaikilla Markslöjdin tuotteilla on yhteistä laatu edulliseen hintaan, jotta jokainen voi nauttia heidän upeista tuotteistaan.

Sleepolla on Markslöjd kaikille

Etsitkö jotain, joka voi uudistaa kotiisi? Sleepolta löydät Markslöjdin ja muita lamppuja todella edulliseen hintaan. 

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;