Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Kirsch

Kirsch keskittyy ikkunoihin. Dynaamisen valonsisääntulon, muotoiltujen ikkunankalusteiden ja ilmastoa älykkäiden ratkaisujen avulla ne auttavat ihmisiä luomaan kauniita ja toimivia sisäympäristöjä. Kirsch valmistaa ja markkinoi verhotankoja, kiskoja, verhotarvikkeita ja kuluttajien pakkaamia aurinkosuojaimia.

Kirsch-verhot ja kaihtimet

Kirsch on tuotemerkki sinulle, joka arvostaa laatua ja muotoilua. Ikkunat ja verhot ovat kodin välttämättömiä osia, jotka voidaan helposti vaihtaa yksinkertaisilla keinoilla.

Kirsch on yritys, joka tuotteillaan haluaa tehdä ikkunoista keskipisteen. Laajan valikoimansa ansiosta ne ovat suosittuja kaikkialla maailmassa ja yli sadan vuoden kokemuksella voidaan sanoa, että he ovat menestyneet erittäin hyvin markkinallaan. Kirschiltä löydät erityyppisiä verhoja ja kaihtimia, aurinkosuojaa ja lisävarusteita kaikkiin ikkunoihin ja makuun. Heidän valikoimasta löytyy yksinkertaisesti helppo löytää useimpiin tarpeisiin ja tyyliin. Joitakin suosittuja tuotteita vuosien varrella ovat monipuolinen ja älykäs verhokisko Kirsch flexi ja klassinen Kirsch-verhotanko. Ikkunat ja auringonvalo ovat tärkeitä osia kodikkaassa kodissa, ja Kirschin kanssa työskentely sen ympärillä muuttuu hauskemmaksi ja tulos paremmaksi.

Charles W Kirsch perusti Kirschin vuonna 1907 Michiganiin, joka tajusi, että on todella hyviä tuotteita menestyä. 1920-luvulla Kirschiä alettiin viedä Eurooppaan, ja menestystarina on sittemmin ollut tosiasia. Se on siis yritys, jolla on pitkä historia ja laaja kokemus alaltaan! Osa Kirsch-verhojen menestyksestä on, että ne ovat sekä valmiiksi pakattuja että räätälöityjä asiakkaan mittojen mukaan. Tällä tavoin ne soveltuvat sekä niille, jotka haluavat tuoda valmiiden esineiden helposti kotiin, että niille, jotka haluavat mitata huolellisesti ennen tilaamista. Valikoimastamme löytyy myös Kirsch-kaihtimet sekä monia hyödyllisiä lisävarusteita, kuten Kirsch-verhotanko.
Osta Kirsch-tuotteita Sleeposta sujuvasti ja turvallisesti

Sleeposta voit ostaa Kirsch-verhot verkosta ilmaisella toimituksella ja palautuksella.

Sinulla on myös 14 päivän palautusoikeus, jos epäilet, että toinen malli sopisi paremmin kotiisi. Kirsch-verhot ovat oikea valinta niille, jotka näkevät ikkunat ja verhot tärkeänä osana kodin sisustusta ja haluavat tehdä tietoisia valintoja. Osta valmiita Kirsch-verhoja tai tee räätälöity tilaus - valitse oikea vaihtoehto sinulle.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;