Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Jakkarat

Jakkaraa voidaan käyttää sekä istuinjakkarana että jalkarahina. Jakkara on helppo sijoittaa ja sulautuu helposti muihin kodin kalusteisiin. Sopii erinomaisesti varaistumapaikaksi kun sitä tarvitaan, tai mikset laittaisi eteiseen jakkaraa, jolle voi istuutua tarvittaessa?

Jakkaroita useissa malleissa

Jakkarat ovat käytännöllisiä huonekaluja, joita voidaan käyttää moneen sen lisäksi, että ne ovat kodin ylimääräinen istumapaikka. Tämän luokan jakkarat valitaan suunnittelun ja korkean laadun vuoksi.

Tästä kategoriasta löydät käytännölliset jakkarat, joissa on hyvin harkittu muotoilu, ja joita voidaan käyttää moniin eri asioihin kotona. Voit esimerkiksi luoda istumapaikan sinne, missä tilaa on vähän, kuten eteiseen tai kylpyhuoneeseen. Valitse eri muodoista, tyyleistä ja materiaaleista löytääksesi kotiisi kaikkein parhaiten sopivan jakkaran. Joillakin on moderni ja jännittävä muotoilu, kun taas toisilla on perinteisempi muotokieli. Voit myös käyttää monia jakkaroita istuinkalusteina keittiön pöydän ääressä. Se on hyvin käytännöllinen valinta kodille, jonka lattiapinta on rajallinen, koska se on mahdollista työntää pöydän alle, kun sitä ei käytetä.

Sinulle, joka pidät vieraiden kutsumisesta kylään, on aina hyvä valinta saada ylimääräisiä istumapaikkoja kotiin, jotka on helppo laittaa sivuun vieraiden mentyä kotiin. Sen lisäksi, että ne ovat istuimia, kuten monet tämän luokan tuolit, niillä on toinenkin tehtävä ja niitä voidaan käyttää myös sivupöytänä. Suurin osa kodeista tarvitsee ylimääräistä laskutilaa, ja silloin sivupöytä on erittäin käytännöllinen, taloudellinen ja helppo tapa luoda sitä. Käytä niitä yksittäin tai luo katseet kiinnittävä järjestely yhdistelemällä muutama kappale keskenään. Pyöreän muotoiset jakkarat, jotka on sijoitettu vierekkäin, voivat luoda huoneeseen harmonisen vaikutelman.

Jakkara jokaiseen kotiin

On jakkaroita, jotka näyttävät minitikkailta ja joita voidaan käyttää kukkien tai koriste-esineiden sijoittamiseen istuinpaikkana olemisen lisäksi. Jotkut jakkarat ovat kolmiomaisia ja tarvittaessa pinottavissa helposti päällekkäin, ja sitten on kauniita, neliömäisiä, erimallisia jakkaroita. Kaikille tämän luokan jakkaroille on yhteistä korkea laatu sekä suunnittelussa että materiaaleissa, joista ne on valmistettu. 

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;