Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Helmalakana & Muotoonommellu lakana

Sänky vie usein suuren osan makuuhuoneen sisustuksesta, joten on tärkeää, että se näyttää kutsuvalta. Jollakin helmalakanallamme & muotoonommellulla lakanallamme voit antaa sängylle yhtenäisemmän ja kauniimman vaikutelman. Helmalakana tai muotoonommeltu lakana auttaa sinua muuttamaan sängyn ulkoasua helposti. Helmalakanamme & muotoonommellut lakanamme tulevat tuotemerkeiltä, jotka tunnetaan hyvästä laadustaan. Niitä on saatavana erikokoisina, jotta ne sopivat sekä todella suureen että pieneen sänkyyn. Voit myös valita eri pituisia helmalakanoita riippuen sängyn korkeudesta. Valikoima sisältää useita eri materiaaleja ja värejä.

Helmalakana & Muotoonommellu lakana useina versioina

Sänky vie usein suuren osan makuuhuoneen sisustuksesta, joten on tärkeää, että se näyttää kutsuvalta. Jonkin helmalakanamme tai muotoonommellun lakanamme avulla voit antaa sängylle yhtenäisemmän ja kauniimman vaikutelman.

Helmalakana tai muotoonommeltu lakana auttaa sinua muuttamaan sängyn ulkoasua helposti. Helmalakanamme ja muotoonommellut lakanamme ovat peräisin tuotemerkeiltä, jotka tunnetaan hyvästä laadustaan. Niitä on saatavana erikokoisina, jotta ne sopivat sekä todella suureen että pieneen sänkyyn. Voit myös valita eri pituisia helmalakanoita riippuen sängyn korkeudesta. Valikoima sisältää useita eri materiaaleja ja värejä. Löydät helmalakanoita ja muotoonommeltuja lakanoita muun muassa pellavasta, puuvillasta ja canvaksesta. Valitsemasi väri riippuu vaikutelmasta, jonka haluat luoda makuuhuoneeseesi. Valkoinen helmalakana antaa esimerkiksi upean ja raikkaan vaikutelman, kun taas harmaa pellava antaa maalaismaisemman ilmeen.

Voit vapaasti käyttää materiaalioppaamme vuodevaatteita löytääksesi oikean materiaalin sinulle ja tarpeitasi varten.

Uudista makuuhuone kauniilla helmalakanalla tai muotoonommellulla lakanalla.

Helmalakana on upea osa sisustusta. Se auttaa piilottamaan vähemmän houkuttelevan sängyn joustinpohjan ja antaa samalla makuuhuoneellesi aivan uuden ilmeen. Yhdessä kauniiden vuodevaatteiden ja päiväpeiton kanssa voit luoda makuuhuoneeseesi todella ylellisen hotellitunnelman. Meiltä löydät muun muassa Himlan helmalakanoita eri malleina. Valitse romanttinen, löyhästi aaltoileva tai sisusta raikkaalla, sileällä vaihtoehdolla. Helmalakanoita ja muotoonommeltuja lakanoita on saatavana eri väreinä, kuten valkoinen, musta, harmaa ja beige, joten löydät sellaisen, joka sopii täydellisesti makuuhuoneeseesi. Ei ole väliä, kuinka suuri tai korkea sängynne on, meillä on 180-220 senttimetriä leveä helmalakana.

Meillä on laaja valikoima helmalakanoita ja muotoonommeltuja lakanoita. Valitse trendikäs pellava tai raikas puuvilla ja anna makuuhuoneellesi aivan uusi ilme. Meiltä löydät edullisia ja hintansa arvoisia helmalakanoita ja korkealaatuisia muotoonommeltuja lakanoita tunnetuilta tuotemerkeiltä. Voit tehdä ostoksia sujuvasti ja helposti verkossa meillä. Tarjoamme 14 päivän avokaupan. Emme myöskään halua sinun odottavan sisustusideoidesi kanssa, joten lähetämme tuotteesi nopeasti.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;