Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Bloomingville

Vuodesta 2000 Bloomingville on tullut yksi maailman johtavista kodinsisustuksen tuotemerkeistä. Täältä löydät upean yhdistelmän tuotteita koko kotiin - sekä pienempiä sisustustuotteita että suurempia huonekaluja. Selkeällä skandinaavisella tyylillään Bloomingville sopii suoraan pohjoismaiseen kotiin.

Tietoa Bloomingvillesta

Bloomingville on modernia tanskalaista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen huonekalut ja kalusteet ovat selvästi toimivia, mutta samalla kutsuvia ja sopivia juuri sinulle, joka haluat kotiin lämpimän ja mukavan tunnelman.

Ilo ja muutos

Bloomingville on tanskalainen tuotemerkki, joka perustettiin vuonna 2000 ja joka panostaa voimakkaasti luonnon- ja maanläheisiin materiaaleihin. Mallistot myötävaikuttavat kodikkaaseen ja lämpimään tunnelmaan kodissa ja laatu on jatkuvasti korkea. Tämä yritys valmistaa huonekaluja, tekstiilejä ja design-esineitä hyvällä sormituntumalla perinteisestä skandinaavisesta muotoilusta. Samaan aikaan tuotemerkillä jotain täysin omaa, joka ilmenee mistä tahansa tuotteesta. Yrityksen avainsana on ilo. Ilo muutoksen kautta, kuten yritys ilmaisee sen houkuttelevassa muotoilufilosofiassaan.

Ulkonäkö ja toiminnallisuus

Tämä yritys tunnetaan suorista ja tyylikkäistä linjoistaan sekä laajasta valikoimastaan huonekaluja ja kodin sisustustuotteita. Bloomingville on kasvanut merkittäväksi kodinsisustuksen toimijaksi vain viidentoista vuoden aikana. Paljon yrityksen perustajan ja nykyisen luovan johtajan Betina Stampen ansiosta, joka onnistuu yllättävän hyvin lisäämällä pieniä, miellyttäviä muutoksia todistettuun ja toimivaan suunnitteluun useilla alueilla. Tämä on tuotemerkki meille, jotka välittävät sekä ulkonäöstä että toimivuudesta. Kyse on toiminnallisesta minimalismista, jossa on lämmin ja epävirallinen tuntu.

Modernin tanskalaisen muotoilun menestystarina

Tyylikkäässä kodissa Bloomingville on loistava valinta huonekalujen ja pienempien sisustustuotteiden suhteen. Itse asiassa Bloomingville on sisustanut koteja kaikkialla maailmassa, vaikka tuotemerkki on ollut olemassa vain viisitoista vuotta. Kun ostat meiltä, saat ilmaisen toimituksen ja jos jotain menee pieleen tilauksessasi, saat avokaupan 14 päivän ajan.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;