Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut Pidennetty avoin osto 31.1.2023 asti

Tietosuojakäytäntö

Henkilötiedot

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää, ja pyrimme suojaamaan henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tarkoituksemme on aina noudattaa kaikkia sovellettavia henkilötietosuojaa koskevia lakeja ja määräyksiä. Tämän käytännön avulla haluamme auttaa sinua ymmärtämään mitä tietoja keräämme ja miten niitä voidaan käyttää. Ostamisen tai tietojen jättämisen yhteydessä hyväksyt politiikan ja suostut henkilötietojesi käsittelyyn alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Henkilötietojen hallinta

Sleepo AB, 556857-0146 
Markvardsgatan 9 (käyntiosoite) 
SE-113 53 Tukholma, RUOTSI

on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

Käsittelemämme henkilötiedot

Käsittelemme tietoja, jotka annat tai olet antanut meille sleepo.fi-sivustolla tai joita keräämme esimerkiksi evästeiden avulla, jotta voimme täyttää velvollisuutemme sinua asiakasta kohtaan ja pystymme käsittelemään ostoksiasi.

Sleepo kerää ja käsittelee seuraavat henkilötiedot sinusta asiakkaana: 

- Nimi
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Maksutiedot:
Sosiaaliturvatunnus. Kun päätät maksaa laskulla, voit myös antaa sosiaaliturvatunnuksesi. Sleepo ei tallenna sosiaaliturvatunnusta, mutta kumppanimme Svea tallentaa sen.
Luottokortin numero. Korttitietoja ei tallenneta Sleepoon, mutta kumppanimme Svea tallentaa ne

 - IP-osoite ja tiedot sleepo.fi käytöstäsi
- Toimituksen vastaanottajan tiedot:
Nimi
Osoite
Puhelinnumero

 Käyttö:

Edellä mainittujen lisäksi tietoja voidaan käyttää myös tilastollisiin tarkoituksiin, suoramarkkinointiin, asiakaskyselyihin, uutiskirjeisiin ja tunnistamiseen. Niitä voidaan käyttää myös tekstiviestien, sähköpostin ja postin lähettämiseen, ja jos et ole kieltänyt sitä, markkinointiin ja tiedotukseen puhelimitse. Jos haluat asiakkaana lopettaa sinulle markkinoinnin, voit ottaa meihin yhteyttä asiakaspalvelussa.

Annettuja ja kerättyjä tietoja voidaan käyttää tarjoamaan sinulle asiaankuuluvia tietoja ja markkinointia sekä parantamaan sivustoamme. Käsittely maksuratkaisujen ja maksuprosessien parantamiseksi sisältää käsittelyn, jossa henkilötietosi, esim. sosiaaliturvatunnuksesi, siirretään muille yrityksille ja ulkopuolisille toimittajille analyyttisten tietojen perusteella. Tietoja voidaan yhdistää muiden rekistereiden, esim. luottotietorekisterin, tietoihin. Voimme käsitellä sosiaaliturvatunnustasi luottotietotarkastuksiin tehtyjen ostosten yhteydessä maksu- ja luottoyritysten puolesta.

Tiedot voidaan linkittää muihin rekistereihin äärimmäisellä varovaisuudella, sekä EU: n sisällä että sen ulkopuolella, ja henkilötietosi voidaan siirtää kumppaneille ja käsitellä heidän toimestaan aiemmin mainittuja tarkoituksia varten sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti. Lisäksi henkilötietoja voidaan jakaa tai koordinoida viranomaisten ja kumppaniemme kanssa esimerkiksi toimitusten, luottotietotarkistusten ja maksujen osalta.

Yrityksen myynti

Sleepon mahdollisen myynnin tai fuusion tapahtuessa toisen organisaation kanssa voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi neuvonantajillemme, mahdollisille ostajille ja heidän neuvonantajilleen, ja ne voidaan välittää myös yhtiön uusille omistajille.

Google

Sleepo käyttää Googlen mainospalveluja. Voit lukea lisää Googlen tietojen keräämisestä, jakamisesta ja käytöstä täältä.

Henkilötietojen suojaaminen

Meillä on tietoturvarutiinit ja tekninen suojaus henkilötietojen pitämiseksi turvallisessa säilössä. Henkilötietojen käyttö on rajoitettua, ja työntekijöiden on tunnistauduttava tarvitsemiensa tietojen saamiseksi.

Sleepo käyttää mm. SSL (Secure Socket Layer) -toimintoa turvallista tiedonsiirtoa varten verkkojen ja Internetin kautta. Sinun on varmistettava, että SSL:ää ei ole poistettu käytöstä käyttämäsi selaimen asetuksissa.

Aika

Jos olet tehnyt tilauksen Sleepolle ja siten suostunut rekisteröitymään meille, tallennamme tietosi, kunnes poistat rekisteröinnin. Voit poistaa rekisteröintisi milloin tahansa. Henkilötietoja, joita saamme tai keräämme ilman sinun rekisteröitymistä, säästämme niin kauan kuin se on lain mukaan tarpeen tai niin kauan kuin se on tarpeen meidän ja kumppaneidemme sitoumusten täyttämiseksi sinua kohtaan, esimerkiksi toimitusten ja takuiden osalta.

Tietoja ei missään tapauksessa tallenneta pidempään kuin voimassaoleva henkilötietosuojalaki sallii.

Henkilötietosi

Henkilötietolain (HTL) mukaan sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja sinusta käsitellään ilmaiseksi kerran kalenterivuodessa. Saadaksesi sen sinun on tehtävä meille kirjallinen pyyntö. HTL:n mukaan sinun on lähetettävä se allekirjoitettuna postitse. Sitä ei voi lähettää sähköpostitse. Sleepon osoite löytyy osoitteesta sleepo.fi.

Meille on tärkeää, että meillä on oikeat ja ajantasaiset henkilötiedot. Ota yhteyttä, jos meidän on tehtävä muutoksia. Voit pyytää, ja sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää henkilötietojesi korjaamista, poistamista tai estämistä.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn ja sinulla on siihen oikeus. Voit rajoittaa peruutuksen vain osaan käsittelyä, kuten suoramarkkinoinnin käsittelyyn.

Rajoittaminen

Sivustollamme on linkkejä verkkosivustoihin, jotka eivät ole Sleepon omistuksessa tai hallinnassa. Tietosuojakäytäntömme koskee vain Sleepon verkkosivustoja, ja otamme vastuun vain näistä. Jos lähdet Sleepon verkkosivustolta ja siirryt toiselle verkkosivustolle, sinun tulee lukea kyseisen verkkosivuston vastaava käytäntö.

Muutokset tietosuojakäytännössä

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän käytäntöön milloin tahansa siinä määrin kuin katsomme tarpeelliseksi uusien lakisääteisten vaatimusten, teknisten vaatimusten täyttämiseksi tai häiriöiden korjaamiseksi. Muutokset käytäntöön julkaistaan verkkosivustolla.

Evästeet

 Täältä löydät lisätietoja evästekäytännöstämme.

 * Ehdot päivitettiin viimeksi 22.5.2018

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Pidennetty avoin osto 31.1.2023 asti
Pidennetty avoin osto 31.1.2023 asti