Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Sohva

Käytä tilaisuutta rentoutua yhdessä ihanan mukavista sohvistamme. Valitse muhkeista divaanisohvista, trendikkäistä samettisohvista, 2-paikkaisista sohvista niille, joilla on muutama neliömetri vähemmän ja monista muista. Täältä löydät sohvan, josta tulee täydellinen keskipiste olohuoneeseesi.

Valittu sinulle

Osta uusi, mukava sohva Sleeposta

Mikään olohuone ei ole täydellinen ilman täydellistä sohvaa. Saadakseen oikeuden tulla kutsutuksi täydelliseksi, sohvan on oltava riittävän tyylikäs, jotta se ansaitsisi olla huoneen keskipiste. Sohvahan on samanaikaisesti istumista varten, ja sinulla on oikeus asettaa korkeita vaatimuksia mukavuudelle - sen on oltava erittäin mukava sekä istua että maata. Monille sohva on heti sängyn jälkeen se paikka, jolla vietetään seuraavaksi eniten aikaa. Siksi kannattaa uhrata hieman aikaa ja ajatusta sellaisen sohvan valitsemiseen, johon olet täysin tyytyväinen. Sen ei pitäisi myöskään maksaa omaisuuksia - pidämme erittäin tärkeänä sitä, että kaikilla on oikeus mukavaan sohvaan kohtuuhintaan. Uusilla huonekaluilla sisustamisen tulisi olla sekä hauskaa että edullista. Se, joka etsii uutta sohvaa, on ehdottomasti päätynyt oikeaan paikkaan - täällä voit todella nauttia erilaisista malleista, väreistä ja materiaaleista, ja löydät tietysti sohvia, joiden päälliset ovat pestävissä. Tietenkin myymme myös tyylikkäitä, uuteen sohvaasi sopivia koristetyynyjä ja mattoja, jotta voit antaa sisustukselle viimeisen silauksen.

Laaja valikoima sohvia

Laajasta valikoimastamme löydät erityyppisiä korkealaatuisia, mutta edullisia sohvia: vuodesohvia, divaanisohvia, moduulisohvia, divaaneja, kulmasohvat, L-sohvia ja U-sohvia. Valitse upeista väreistä, mukavista ja kestävistä materiaaleista, irrotettavilla tyynyillä varustetuista malleista, samettisista sohvista, syvistä sohvista, isoista sohvista tai pienistä sohvista ja monista muista. Useimpia on saatavana 2-istuttavana sohvana, 3-istuttavana sohvana ja 4-istuttavana sohvana, jotta ne sopisivat kotiisi.

Kuinka löytää oikea sohva, kun valittavanasi on niin paljon erilaisia? Ensin täytyy miettiä, mitä tarpeita sinulla on ja miten sohvaa tullaan käyttämään. Jos asut yksin, pieni 2-istuttava sohva saattaa riittää, mutta onko teitä kotona useampi? Vai käykö sinulla usein vieraita? Siinä tapauksessa on hyvä valita tilavampi 3-istuttava tai 4-istuttava sohva. Vuodesohva on erinomainen ratkaisu sille, joka asuu ahtaasti ja haluaa antaa vierailleen mukavan yöpymispaikan. Sohvan tulee myös sopia huoneen mittoihin. Lapsiperheiden kannattaa sijoittaa sohviin, joissa on irrotettava ja pestävä verhoilu, tai nahkasohvaan, joka voidaan pyyhkiä, kun jäätelö suklaakastikkeella päätyy väärään paikkaan... Vaaleat värit ovat anteeksiantamattomia ja niihin jää helposti jälki kaikesta, mitä sohvalla on syöty ja mitä sille on läikytetty. Todella tummat sohvat ovat myös herkkiä lialle ja roiskeille, joten tahrojen näkökulmasta keskitummat ja kuvioidut kankaat ovat paras valinta. Ylimääräinen niskatuki on mukava niille, jotka haluavat istua pystyasennossa esimerkiksi lukiessaan.

Valikoimastamme löydät varmasti kotiisi sopivan sohvan, joten katsele ympäriinsä nettikaupassamme ja osta uusi ja edullinen sohva netistä jo tänään. Haluamme kuitenkin varoittaa vaarasta muuttua todelliseksi sohvaperunaksi - voi olla todella vaikeaa repiä itsesi pois mukavalta sohvalta. Kun olet löytänyt sohvan, tutustu mieluusti mattoihimme. Matto yhdistää varmuudella sohvaryhmäsi ja luo kokonaisuutta kotiisi. Viimeistele olohuone tyylikkäällä sohvapöydällä!

Jos sinulla on kysyttävää sohvistamme, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumeroon: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Täällä autamme sinua valitsemaan oikean sohvan, lämpimästi tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;