Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Høie

Høie on jättänyt jälkensä skandinaavisiin koteihin yli 150 vuoden ajan. Korkean laadun, hyvän muotoilun ja innovatiivisen asenteen yhdistelmä on johtanut siihen, että Høie on yksi luokkansa tunnetuimmista tuotemerkeistä. Norjan Brekstadin tehdas tuottaa päivittäin huopia ja tyynyjä, jotka ovat täynnä allergiaystävällisiä kuituja tai laadukkaita eurooppalaisia untuvia.

Höie

Höie on 1850-luvulta peräisin oleva yritys. Etelä-Norjassa sijaitseva tehdas valmistaa laadukkaita tuotteita makuuhuoneeseen, kaikkea viileistä vilteistä ja pörröisistä tyynyistä tyylikkäisiin pussilakanasetteihin.

Makuuhuoneen tekstiilit, joissa keskitytään mukavuuteen ja laatuun

Høie perustettiin jo vuonna 1850, ja siitä lähtien tuotemerkki on ollut synonyymi laadulle. Norjan Höie-vesistön tehdas valmistaa tekstiilejä ja vuodevaatteita yli 160 vuoden ajan kokemuksella. He keskittyvät luomaan pehmeitä ja mukavia tekstiilejä, jotka edistävät hyvää unta ja joilla on myös skandinaavinen ja tyylikäs kosketus. Kaikki tuotteet testataan huolellisesti kestämään kulumista ja estämään kutistuminen pesussa.

Yritys toimii myös kestävän kehityksen

kanssa ja tuotteet on sertifioinut Öko-Tex.
Peitot kaikille lämpötiloille
Kun kyseessä on peitot, Höie tarjoaa jokaiselle jotakin. On käytännöllisiä ja mukavia kuitupeittoja, jotka ovat hypoallergeenisia ja konepestäviä. Tarjolla on myös luonnollisia ja ylellisiä untuvapeitteitä sinulle, joka haluaa nukahtaa pehmeän peiton ympäröimänä. Kaikilla Höie-untuvapeitteillä on myös 15 vuoden takuu! Jos et tiedä mitä peittoa valita, voit miettiä, onko sinulla yleensä kuuma tai kylmä yöllä, ja valita peitto, jonka lämpötila sopii sinulle. Jos se muuttuu vuodenaikojen mukaan, sinulla voi olla peitto kesäksi ja yksi talveksi.

Höie valmistaa pussilakanasettejä useista materiaaleista, kuten satiinista, kudotusta kreppistä ja flanellista. Skandinaavinen tyyli kulkee koko suunnittelun läpi, mutta valittavana on edelleen monia eri värejä ja kuvioita. Kaikki, jotta makuuhuoneesi näyttää hyvältä päivällä ja tarjoaa hyvät yöunet. Sinun ei tarvitse valita muotoilun tai mukavuuden välillä - saat molemmat.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;