Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Pöytä

Etsitpä sitten ruokapöytää, jonka ympärille ystävät ja perheenjäsenet voivat kokoontua, siistiä sivupöytää koristeluun ja säilytykseen tai työpöydän täydelliseen kotitoimistoon, voit olla varma, että löydät oikean pöydän joka tilanteeseen ja paikkaan täältä.

Suosittuja merkkejä
Aiheeseen liittyvät luokat

Pöydät eri malleina ja vaihtoehtoina

Pöytä on huonekalu, jota on saatavana useina eri malleina, ja se sopii kodin kaikkiin huoneisiin. Suuret ruokapöydät mukavalle illalliselle, pienemmät sohvapöydät, sivupöydät, baaripöydät ja yöpöydät - ne kaikki koristavat paikkansa.

Pöytä illalliselle ja rentoutumiseen

Pöytäkategoria sisältää suuren valikoiman tuotteita. Viihtyisät ja matalat puiset sohvapöydät, joista joissakin on ylimääräinen alalevy esimerkiksi sanomalehdille, kirjoituspöydät läksyille ja töille ja suuret ruokapöydät suurille illallisille - kaikki kuuluvat tähän luokkaan. Pöytä on huonekalu, joka on sekä kaunis että käytännöllinen. Sivupöytä, jossa on kukkia, voi koristaa paikkansa kulmassa, kun taas ikkunan edessä oleva työpöytä antaa sinulle paljon valoa työskennellessäsi. Puu, lasi ja marmori ovat kaikki valmistuksessa käytettyjä materiaaleja, ja niillä on eri värit ja muodot, joten voit löytää yksilöllisen tyylisi.

Pöydät pitkille illallisille

Mukavan illallisen suunnittelu ystävillesi tai perheellesi on asia, jota useimmat ihmiset arvostavat. Hyvän aterian tarjoaminen kauniissa pöydässä parantaa ilmapiiriä entisestään. Varmista, että kaikki vieraat sopivat istumaan mukavasti ruokapöydän ääressä. Me Sleepolla tarjoamme sekä pienempiä keittiön pöytiä pienikokoiseen kotiin että isompia pöytiä suurperheelle. Pienet pöydät ovat erinomaisia laskutiloina ja katseenvangitsijoina huoneessa. Tumma puulaji, valkoiseksi maalatut mallit, lasi, marmori, metallijaloilla varustetut pöydät auttavat sinua löytämään persoonallisen tyylisi. Anna koko kalustuksen olla samaa tyyliä tai riko kokonaisuus toista materiaalia olevan sivupöydän kanssa jännittävän vaikutuksen luomiseksi.

Valittuja ja jännittäviä tuotteita

Me Sleepolla valitsemme valikoimamme huolellisesti, jotta tuotteet ovat laadukkaita ja saatavilla kaikkien makuun. Etsitpä tarjotinpöytää, yöpöytää tai sohvapöytää, todennäköisesti löydät sopivan tuotteen meiltä. 

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;