Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Marmoripöytä

Marmori on trendikäs mutta ajaton materiaali. Se on myös "elävä" materiaali, jossa kunkin marmorilaatan ulkonäkö vaihtelee. Marmoripöydissä on tyylikäs muotoilu, joka kuitenkin vaatii jatkuvaa huoltoa, sillä kivi on herkkä mm. nesteille ja kemikaaleille.

Marmoripöytä - Luonnonkauneutta kotiisi

Haluatko tuoda kotisi sisustukseen ripauksen luksusta ja tyylikkyyttä? Marmorinen pöytä on täydellinen valinta. Marmori on ikuinen klassikko, joka on aina ollut arvostettu materiaali sisustuksessa. Sen kauniit ja ainutlaatuiset kuviot tekevät jokaisesta pöydästä yksilöllisen ja taideteoksen kaltaisen.

Laadukas materiaali kestää aikaa

Marmori on luonnollinen kivilaji, joka on muodostunut vuosien saatossa maankuoren paineessa. Sen kestävyys ja pitkäikäisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan pöytämateriaaliksi. Marmorinen pöytä säilyttää kauneutensa vuosikymmenestä toiseen ja kestää arjen käyttöä.

Erilaisia marmoreita jokaiseen makuun

Marmorisia pöytiä on saatavilla monissa eri väreissä ja kuoseissa. Voit valita klassisen valkoisen marmorin, joka antaa tilalle raikkaan ja elegantin ilmeen. Jos haluat rohkeampaa ilmettä, voit valita esimerkiksi mustan marmorin, joka luo kontrastia ympäröivään sisustukseen. Lisäksi on olemassa monia muita marmorivaihtoehtoja, kuten harmaa, beige tai jopa vihreä marmori. Jokainen pöytä on uniikki ja tuo oman persoonallisen lisänsä tilaan.

Marmorisen pöydän hoito ja ylläpito

Marmorinen pöytä vaatii hieman enemmän huolenpitoa kuin perinteiset puupöydät. Marmori on luonnostaan huokoista ja herkkää erilaisille nesteille ja hapoille. Siksi on tärkeää suojata pinta asianmukaisilla suojavoiteilla ja välttää esimerkiksi väkeviä puhdistusaineita. Pöytä kannattaa myös pitää puhtaana ja kuivana, jotta mahdolliset tahrat eivät pääse imeytymään syvemmälle pintaan.

Marmorisen pöydän monipuoliset käyttömahdollisuudet

Marmorinen pöytä sopii erinomaisesti eri huoneisiin ja tiloihin. Ruokapöydänä se luo ylellistä tunnelmaa ruokailuhetkiin. Olohuoneessa se toimii eleganttina sohvapöytänä ja makuuhuoneessa se voi toimia yöpöytänä. Myös toimisto- ja liiketiloihin marmoripöytä tuo arvokkuutta ja ammattimaisuutta.

Tilaa oma marmorinen pöytäsi nyt

Haluatko tuoda kotiisi arvokkuutta ja ylellisyyttä marmorisen pöydän avulla? Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tarjoamme korkealaatuisia marmoripöytiä eri väreissä ja kuoseissa, jotka täyttävät vaativankin sisustajan toiveet. Tilaa oma marmorinen pöytäsi jo tänään ja nauti sen kauneudesta ja kestävyydestä vuosikymmeniä eteenpäin.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa: +468208770 tai sähköpostitse osoitteessa: info@sleepo.fi. 

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;