Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Norsk Dun

Hyvää unta varten tarvitaan enemmän, kuin hyvä sänky. Peiton ja tyynyn valinta on vähintään yhtä tärkeä! Norsk Dun käyttää huolella valittuja höyheniä ja untuvia, jotka antavat lopputuotteille mukavan ja miellyttävän tunteen. Norsk Dunin tuotteissaan käyttämät untuvat ja höyhenet tarkastetaan perusteellisesti sekä laadun että eläinten hyvinvoinnin suhteen. Untuvat ja höyhenet tulevat pääasiassa linnuista lihantuotannossa. Tuotannosta aina makuuhuoneeseesi asti suoritetaan pitkä luettelo tiukoista valvonnoista. Kaikki siksi, että sinä asiakkaana voit tuntea olosi turvalliseksi.

Norsk Dun Peitot ja tyynyt

Hyvää unta varten tarvitaan enemmän, kuin hyvä sänky. Peiton ja tyynyn valinta on vähintään yhtä tärkeä! Norsk Dun käyttää huolella valittuja höyheniä ja untuvia, jotka antavat lopputuotteille mukavan ja miellyttävän tunteen.

Tarkat tarkastukset

Norsk Dunin tuotteissaan käyttämät untuvat ja höyhenet tarkastetaan huolellisesti sekä laadun että eläinten hyvinvoinnin suhteen. Untuvat ja höyhenet tulevat pääasiassa linnuista lihantuotannossa. Tuotannosta aina makuuhuoneeseesi asti suoritetaan pitkä luettelo tiukoista valvonnoista. Kaikki siksi, että sinä asiakkaana voit tuntea olosi turvalliseksi.

Norsk Dun haluaa olla mahdollisimman lähellä luontoa. Kangasmateriaali, johon untuvat ja höyhenet on täytetty, on valmistettu puhtaasta ja pehmeästä puuvillasta - myös hajoavasta.

Untuva- ja höyhentuotteet

Untuvista ja / tai höyhenistä valmistetuilla tuotteilla on ihana tunne, joka ympäröi kehoa ja tarjoaa lämpöä sen hengittäessä. Untuvan hyvät ominaisuudet ovat, että se pitää lämmön hyvin samalla kun se antaa kankaan hengittää ja vapauttaa kosteutta. Saat parhaat mahdolliset olosuhteet nukkumaan hyvin ja mukavasti. Verhoilun valmistustavasta riippuen peitot pidättävät eri lämpömäärät ja tyynyt antavat erilaisen tuen.

Lue jokaisesta tuotteesta esimerkiksi huopa ja tyyny, joka sopii sinulle ja nukkumistottumuksiisi. Untuvaa ei käytetä pelkästään peitteissä ja tyynyissä, vaan myös muissa tuotteissa, kuten mukavasti lämpenevissä untuvapeiteissä etenkin talvella.

Pölyallergia- ja untuvatuotteet

Yksi kysymys, jonka monet kysyvät itseltään, on se, onko pöly- ja punkkiallergikoille vai yliherkille käyttää höyhen- ja untuvatuotteita. Norsk Dun on EDFA: n (European Down and Feather Association) jäsen, joka on laatumerkki, joka osoittaa muun muassa, että allergikoille ja herkille ihmisille on ok käyttää huopia, tyynyjä ja muita untuvatuotteita. Jos noudatat yksinkertaisia hoito-ohjeita, untuvat / höyhenet täytetyt peitot ja tyynyt eivät myöskään altistu punkkeille. Tiheä ulkokangas tarjoaa vielä enemmän suojaa punkeilta, jotka eivät pääse ryömimään sisään. Vastaus kysymykseen on toisin sanoen, että jopa pölyallergiat ja punkkiallergikot voivat tuntea olonsa turvalliseksi nauttien mukavuudesta ja lämmöstä, jota Norsk Dunin untuvapeitteet ja -tyynyt tarjoavat.

Toinen Norsk Dunin ylpeänä osoittama laatumerkki on DAUNAFRESH. Etiketti ilmoittaa, että tuote on valmistettu Norjassa ja että kriittiset asiantuntijat valitsevat raaka-aineet käsin. Tuotteet täyttävät tiukimmat vaatimukset untuvien ja höyhenten hygieniasta.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;