Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

4-istuttava sohva

Etsitkö edullista ja tyylikästä, laadukasta 4-paikkaista sohvaa? Sitten olet löytänyt oikeaan paikkaan! Meiltä Sleepolta löydät todella hyviä ja edullisia 4-istuttavia sohvia netistä jokaiseen kotiin. Sohvasi tulee kestää useita vuosia, joten on tärkeää valita sellainen, jossa on kestävä kangas ja korkealaatuinen täyte. Meiltä löydät 4-istuttavat sohvat useissa eri materiaaleissa, kuten ylellisessä sametissa ja kauniissa pellavassa, sekä useissa eri väreissä, kuten beige, harmaa ja musta. Luo viihtyisä ja kodikas tunnelma olohuoneeseen uudella neljän istuttavalla sohvallasi!

Osta uusi, edullinen 4-istuttava sohva meiltä Sleeposta!

Etsitkö edullista ja tyylikästä, laadukasta 4-paikkaista sohvaa? Sitten olet löytänyt oikeaan paikkaan! Meiltä Sleepolta löydät todella hyviä ja edullisia 4-istuttavia sohvia netistä jokaiseen kotiin. Sohvasi tulee kestää useita vuosia, joten on tärkeää valita sellainen, jossa on kestävä kangas ja korkealaatuinen täyte. Meiltä löydät 4-istuttavat sohvat useissa eri materiaaleissa, kuten ylellisessä sametissa ja kauniissa pellavassa, sekä useissa eri väreissä, kuten valkoinen, beige, harmaa ja musta. Luo viihtyisä ja kodikas tunnelma olohuoneeseen uudella neljän istuttavalla sohvallasi!

Kestävä 4-istuttava sohva irrotettavalla päällisellä

Jos kodissa on lapsia tai lemmikkejä, uuden 4-istuttavan sohvan materiaalivalinta on erityisen tärkeää. Monissa 4-paikkaisissa sohvissamme on irrotettava päällinen, jonka voit helposti puhdistaa tarvittaessa. Meiltä Sleepolta löydät sohvat kestävillä huonekalupäällisillä ja korkealla Martindale-arvolla, mikä tarkoittaa, että 4-istuttava sohvasi kestää useita vuosia.
Yhdistä 4-istuttava sohva tyylikkääseen nojatuoliin ja rahiin

Sinun ja ystäviesi pitäisi pystyä

rentoutumaan ja viihtymään olohuoneessasi. Sisusta täydellisellä sohvaryhmällä, nojatuolilla ja rahilla. Aseta kaksi sohvaa vastakkain ja luo kaunis oleskelutila. Riippumatta siitä, onko sinulla suurempi vai pienempi olohuone, luot vähintään yhtä ihanan ja sosiaalisen ympäristön asettamalla sohvan ja yhden tai useamman nojatuolin toisiaan vastapäätä.

Kokeile uutta 4-paikkaista sohvaasi showroomissamme

Jos sinulla on kysyttävää sohvistamme, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumeroon: 08-20 87 70 för att boka in ett besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Täällä autamme sinua valitsemaan oikean 4-istuttavan sohvan, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
14pv palautusoikeus
14pv palautusoikeus
;