Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Laajennettu palautusoikeus 31. tammikuuta 2024 asti

Taljat & Nahat

Täällä Sleepo tarjoamme laajan valikoiman taljoja sekä lampaannahasta että tekoturkiksesta. Lampaannahalla tai nahkajäljitelmätaljalla saat pehmeän, kodikkaan ja ihastuttavan maton jalkojesi alle, joten se sopii aivan, kuten nukkamatot, parhaiten olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Lampaannahkataljalla on useita käyttötarkoituksia, voit käyttää sitä mattona, pehmeänä alustana vaunussa tai tehdä nojatuolista erityisen mukavan istua.

Osta meiltä Sleepolta viihtyisiä taljoja lampaannahasta ja tekoturkiksesta

Täällä Sleepolla tarjoamme laajan valikoiman taljoja sekä lampaannahasta että tekoturkiksesta. Lampaannahalla tai nahkajäljitelmätaljalla saat pehmeän, kodikkaan ja ihastuttavan maton jalkojesi alle, joten se sopii aivan, kuten nukkamatot, parhaiten olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Lampaannahkataljalla on useita käyttötarkoituksia, voit käyttää sitä mattona, pehmeänä alustana vaunussa tai tehdä nojatuolista erityisen mukavan istua.

Laaja valikoima aitoja lampaannahkoja ja tekonahkaa

Meille Sleepolla on tärkeää, että jokaiselle löytyy jotain. Etsitpä aitoa lampaannahkataljaa tai taljaa turkisjäljitelmänä, löydät kaiken mitä etsit laajasta lampaannahkojen ja taljojen valikoimastamme.

Valitse taljasi useista eri väreistä ja malleista, kuten aitoa lampaannahkaa, tekonahkatalja, lampaannahkatalja valkoinen, lampaananahkatalja beige, lampaannahkatalja harmaa, pitkäkarvainen lampaannahka ja lampaannahka lastenvaunuihn.

Meiltä löydät tyylikkäitä ja edullisia nahkoja lampaannahasta ja tekoturkiksesta useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Shepherd ja Sleepon oma tuotemerkki Sleepo Collection - Tutustu laajaan lampaannahkojen ja taljojen valikoimaan ja löydä suosikkisi!

Autamme sinua valitsemaan oikean turkismaton

Voit vapaasti lukea matto-oppaamme ja valita oikean turkismaton kotiisi, oppaasta löydät yksinkertaisia vinkkejä, jotka helpottavat valintaa.

Jos et ole vielä varma, minkä kokoinen, muotoinen tai mikä materiaali sinun pitäisi valita turkismattoosi, ota lämpimästi yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumeroon: 08-20 87 70 kysyäksesi kysymyksiä tai varataksesi vierailun näyttelytilaamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa. Täällä asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean taljan lammasnahasta tai tekonahasta, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Laajennettu palautusoikeus 31. tammikuuta 2024 asti
Laajennettu palautusoikeus 31. tammikuuta 2024 asti
;