Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Stoff copenhagen

STOFF Nagel on tanskalainen brändi, joka perustettiin vuonna 2015 ja tunnetaan ikonisen STOFF Nagel -kynttilänjalan uudelleenkäynnistämisestä. Klassinen muotoilu lanseerattiin Werner Stoffin alkuperäisten piirustusten avulla, ja siitä lähtien useampi tuotesarja 1960-luvulta on herätetty uudelleen henkiin. Toiminnallinen muotoilu kunnioittaa skandinaavista minimalismia, ja pinottava rakenne mahdollistaa yksilöllisten veistosten luomisen lukemattomien moduulien avulla. Tätä ikonista muotoilua pidetään taideteoksena - henkilökohtaisena julistuksena taiteellisesta vapaudesta, joka on valmis ottamaan omistajansa ainutlaatuisen luovuuden muodon.

Stoff Copenhagenin tuotteiden valikoima

Stoff Copenhagenin valikoima sisältää monipuolisia tekstiilejä, kuten tyynyjä, verhoja, päiväpeitteitä ja pöytäliinoja. Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Brändin tunnusomaiset skandinaaviset kuviot ja värit tuovat raikasta ilmettä kotiisi.

Stoff Copenhagenin suunnittelu ja laatu

Stoff Copenhagen panostaa suunnittelun ja laadun lisäksi myös kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin valmistusmenetelmiin. Voit siis hankkia Stoff Copenhagenin tuotteita hyvällä omallatunnolla, sillä ne on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Stoff Copenhagenin tuotteiden tilaaminen Sleepo.fi-verkkokaupasta

Tilaa laadukkaat Stoff Copenhagenin sisustustekstiilit helposti ja nopeasti Sleepo.fi-verkkokaupasta. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja nopean toimituksen, joten voit pian nauttia uusista tekstiileistä kotisi sisustuksessa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa: +468208770 tai sähköpostitse osoitteessa: info@sleepo.fi.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;