Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Verhot ja pimennysverhot

Anna kodillesi pehmeämpi ilme upeilla verhoilla, jotka ovat eri materiaaleista, eri värisiä ja kokoisia. Täältä löydät kaiken ilmavista pellavasivuverhoista tyylikkäisiin samettisiin katseenvangitsijoihin ja tyylikkäistä laskosverhoista käytännöllisiin pimennysverhoihin. Katso täältä löytääksesi etsimäsi.

Suosittuja merkkejä

Hienot verhot

Haluatko antaa olohuoneelle pienen muodonmuutoksen? Ehkä makuuhuone tarvitsee uutta elämää? Verhot voivat vaikuttaa enemmän kuin uskotkaan, ja Sleepolta löydät useita vaihtoehtoja.

Verhot eri huoneisiin

Paneeliverhot, jotka luovat rohkeamman ilmeen, tai keittiöverhot, jotka keskittyvät joko klassiseen tai tyylikkääseen muotoiluun - riippumatta siitä, mitä valitset, verhot voivat vaikuttaa paljon kodin ilmapiiriin kaikissa huoneissa. Olohuoneessa ehkä värikkäät, kuviolliset verhot sopivat hyvin erottamaan yksivärisen ja pelkistetyn sisustuksen. Makuuhuoneeseen saatat haluta mieluummin jotain hillittyä, ehkä samettiverhot, jotain, joka sulautuu hienosti muun huoneen kanssa luoden hiljaisen harmonian tunteen, joka on tärkeää yöunelle. Verhot voivat toimia hyvin myös tilanjakajina väliverhon muodossa. Ei ole määrätty, että verhot on ripustettava vain ikkunoihin.

Eri värejä ja malleja

Verhoja voi olla useita eri malleja. Sälekaihtimet ovat tyylikäs vaihtoehto pitkiin ikkunoihin ja parvekeoviin ja niillä voit helposti estää sekä läpinäkyvyyden että valonpääsyn muutamassa sekunnissa. Jos etsit jotain perustavampaa, ehkä taustaksi eloisasti sisustetulle olohuoneelle, tavalliset, valkoiset ehkä verhot voivat sopia paremmin - ne eivät leikkaa muita värejä ja yksityiskohtia ja voivat jopa antaa rohkeamman vaikutelman selkeän, valkoisen värin ansiosta. Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä verhoja etsit, on olemassa paljon malleja ja värejä, joista voit valita joko kuviollisen tai ilman kuvioita, jotta voit tuntea olosi kotoisaksi.

Löydä verhot Sleeposta

Sleepo on suuren valikoimansa ansiosta paras paikka etsiä ja ostaa verhoja mihin tahansa kodin huoneeseen, mitä ikinä etsitkin. Tarjoamme nopean toimituksen, jotta voit saada uudet, mukavat verhot kotiin mahdollisimman pian ja ripustaa ne ikkunaan. Meillä on myös ilmainen toimitus ja 14 päivän avokauppa.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;