Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Fatboy

Fatboy lanseerasi ensimmäisen tuotteensa vuonna 2002, Original-säkkituolin, joka nosti tuotemerkin kartalle ja on edelleen yhtä suosittu. Fatboysta löydät tänään laajan valikoiman raheja, riippumattoja, valaisimia ja muuta sisä- ja ulkotiloihin, sekä neutraaleilla että värikkäimmillä sävyillä. Koe upea mukavuus Fatboy-tuotteilla!

Fatboy

Uskalla kokeilla uutta

Modernin kuluttajan lokeroiminen ei ole koskaan ollut Fatboyn tavoite. Sen sijaan kasvava yritys toivoo voivansa innostaa asiakkaitaan ajattelemaan vapaasti ja sanomaan hyvästit konservatiiviselle ajattelulle, kun on aika sisustaa kotia. Samanaikaisesti sinun ei pitäisi joutua tinkimään tuotteen laadusta tai suunnittelusta. Asiakkaan kannalta on siis kyse rohkeudesta erottua. Fatboy tarjoaa juuri sitä - mahdollisuuden erottua joukosta.

Fatboy - moderni klassikko

Saat yksinkertaisuutta ja kauniita muotoja ja lisää sitten pirteät värit ja luonnolliset kuviot ja sinulla on Fatboy. Fatboy valmistaa tuotteita kaikille perheenjäsenille - lapsista aikuisiin ja tietysti lemmikkeihin. Alkuperäinen Fatboy-säkkituoli vuodelta 2002 on niin suosittu monissa kodeissa, että siitä on tullut moderni klassikko.

Käytännöllinen ja tilava

Fatboy perustuu leikkiin ja mielikuvitukseen, sen luova ja innovatiivinen muotoilu erottuu joukosta ja tuottaa suuren hymyn kasvoillesi joka kerta, kun tarvitset rentoutumista. Valitset itse haluatko käyttää sitä istumiseen, makaamiseen, rentoutumiseen tai leikkimiseen. Se, että Fatboy on ajatellut myös ympäristöä, tarkoittaa, että tuotteesta tulee vain houkuttelevampi. Kaikki Fatboy-tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista sekä sisä- että ulkopuolelta. Ne ovat erittäin kestäviä ja vahvan nailonpäällisen ansiosta huonekalujen hoito on erittäin sujuvaa. Materiaali käsitellään siten, että se on vettä- ja likaahylkivä Joten voit vain pyyhkiä Fatboyn ja se on kuin uusi. Tuote Headdemock kestää joka säässä, mutta sitä voidaan käyttää myös sisätiloissa haluttaessa.

Täältä Sleepolta löydät laajan valikoiman Fatboy-tuotemerkin tuotteita. Voit ostaa esimerkiksi valaisimia, jakkaroita, tyynyjä ja riippumattoja. Fatboy tarjoaa sinulle tuotteita, jotka uskallat ja haluat rikkoa konservatiivisen ja perinteisen mallin kodin sisustussuunnittelussa. Monet huonekalut ovat voimaakkaan värisiä, mikä auttaa sinua saamaan yksilöllisen kosketuksen sisustukseen. Fatboyn tuotteiden avulla luot värikkään ja rennon tilan, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä ja renotoutua. Istu takaisin Headdemockiin hyvän kirjan kanssa tai istu kannettavan tietokoneen kanssa töissä.

Tarjoamme monia Fatboyn tuotteita alennushintaan täällä Sleepossa - toisin sanoen; sinulla on mahdollisuus tehdä todellisia löytyjä verkkokaupassamme. Säästämäsi rahat voit sen sijaan käyttää muihin hauskoihin aktiviteetteihin - tai miksi ei toiseen ostoon Sleepossa? Uskallatko erottua joukosta ja kokeilla uutta? Haluatko kodin, joka ei näytä kaikkien muiden kaltaiselta? Sitten Fatboy on sinulle!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;