Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson on ruotsalainen yritys, joka yhdistää klassisen skandinaavisen muotoilun intialaisiin vaikutteisiin, jossa yrityksen tuotanto tapahtuu. Intiassa on pitkät rikkaat perinteet käsintehtyjen tekstiilien parissa, joista Chhatwal & Jonsson on saanut inspiraationsa. Heidän mallistonsa, jotka julkaistaan kahdesti vuodessa, ovat erikoistuneet erilaisiin kodintekstiileihin: vuodevaatteet, päiväpeitteet, koristetyynyt ja matot. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä, mikä antaa jokaiselle tuotteelle ainutlaatuisen ilmeen.

Skandinaavinen muotoilu - Chhatwal & Jonsson

Kutsu kauden kauniit värit ja kuviot kotiisi! Chhatwal & Jonsson on ruotsalainen yritys, joka yhdistää klassisen skandinaavisen muotoilun intialaisiin vaikutteisiin, jossa yrityksen tuotanto tapahtuu. Intiassa on pitkät rikkaat perinteet käsintehtyjen tekstiilien parissa, joista Chhatwal & Jonsson on saanut inspiraationsa. Heidän mallistonsa, jotka julkaistaan kahdesti vuodessa, ovat erikoistuneet erilaisiin kodintekstiileihin: vuodevaatteet, päiväpeitteet, koristetyynyt ja matot. Ruotsalaisten suunnittelijoiden ja intialaisten käsityöläisten yhteistyön avulla saadaan tuloksia trendikkäissä malleissa, joiden tämän vuoden värit antavat silti klassisen ajattoman tunnelman. Tuotemerkki edustaa nykyaikaista eleganssia leikkisällä etnisellä tunteella, joka syntyy idän ja lännen sekä modernin ja vanhan kohtaamisesta. Kaikki heidän tuotteensa on valmistettu käsin, mikä luo pieniä ainutlaatuisia muunnelmia. Chhatwal & Jonssonin tuotteet on valmistettu puhtaista ja korkealaatuisista luonnonmateriaaleista, kuten pellavasta, puuvillasta ja villasta. Monet tekstiileistä on valmistettu luomupuuvillasta, joka on lempeä sekä ympäristölle että terveydelle. Voit levätä pää turvallisesti Chhatwal & Jonssonin tyynyllä.

Muuta huoneen tunnelmaa

Uusien tekstiilien hankkiminen kotiin voi vaikuttaa valtavasti kokonaisvaikutelmaan. Ilman remontointitarvetta. Yksinkertaisin keinoin voit muuttaa huoneen väriteemaa ja tunnelmaa. Chhatwal & Jonssonin mallisto sisältää suuren valikoiman tyynynpäällisiä koristetyynyihin. Valitse omasi kaikista kauden jännittävistä kuvioista, joista osa on yksinkertaisia ja klassisia, kuten ruudullinen, raidallinen ja pilkullinen, kun taas muut kuviot ovat monimutkaisempia. Kauden mallistosta löydät sekä vaimeita, maanläheisempiä värejä että vahvempia värejä. Sohvalla voit myös yhdistää sohvatyynyjä useissa eri väreissä ja kuvioissa upeiden vaikutusten saavuttamiseksi. Monet ihmiset haluavat mieluummin sohvan, joka ei vie tilaa huoneessa liian terävällä värillään tai kuvioinnillaan, joka houkuttelee puoleensa katseita. Toisaalta sohvatyynyillä voit ottaa rauhallisesti ilman vaaraa siitä, että kuvio tai värit tulevat liian hallitseviksi.

Uusi päiväpeite luo välittömän katseenvangitsijan, kun astut makuuhuoneeseen - valitse verhot tai matot, joissa toistuvat samat värit yhtenäisen ja harmonisen vaikutelman saamiseksi. Yhdenmukaiset värit ja kuviot koristetyynyissä ovat viimeinen täydennys makuuhuoneen muutokseen. Käsinkudottu villamatto Chhatwal & Jonssonilta on jo sinänsä taideteos, joka kaunistaa lattiaasi ja sen päälle on ilo laittaa jalkansa. Näitä mattoja on saatavana erikokoisina riippuen siitä, kuinka paljon lattiatilaa haluat peittää. Kuten monia muita tuotemerkin tuotteita, jokaista mallia on saatavana useina eri väreinä, jotta löydät värin, joka on parhaiten vuorovaikutuksessa muiden huonekalujen kanssa.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;