Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Tempur

Tempur on tunnettu ja suosittu tuotemerkki, joka valmistaa patjoja, tyynyjä ja sänkyjä. Useiden vuosien ajan unen asiantuntijat ja insinöörit ovat kehittäneet Tempur-tuotteita antamaan sinulle mukautetun mukavuuden kehollesi ja hyvät yöunet. Älä jää paitsi mahdollisuudesta kokea upeasti painoton tunne lyömättömillä Tempurin tuotteilla.

TEMPUR

1970-luvun alussa National Aeronautics and Space Administration, joka tunnetaan myös nimellä NASA, kehitti materiaalin, joka lievittäisi paineita, kun astronautit laukaistiin ilmaan. Nämä tutkijat myötävaikuttivat myöhemmin Tempurin tuotantolaitoksiin, jotka keskittyvät tämän erityisen materiaalin tuottamiseen nukkumistuotteille, kuten patjoille ja tyynyille. Tempur-tuotemerkki on globaali yritys, jolla on asiakkaita ympäri maailmaa. Tempur-tuotteita eivät osta vain yksityisasiakkaat - myös hoitokodit ja sairaalat ovat ymmärtäneet Tempur-tuotteiden arvon. Tempurin tarjoama paineenlähtö on korvaamaton vuoteen kärsiville potilaille, koska riski sairastua painehaavoihin vähenee.

Tempurin tuotteista löytyvät ainutlaatuiset materiaalit muokkaavat itseäsi vartaloosi ja auttavat sinua nukkumaan kunnolla. Valehtelusta tulee lempeä vartalolle. Materiaali on pehmeää siellä missä sen pitäisi olla ja kiinteää missä tarvitset sitä. Tempurin patjalla saat painonpudotuksen tunteen ja upean nukkumismukavuuden. Tempur-tyyny tarjoaa hyvän tuen pään ja kaulan alueelle, koska se antaa pään uppoaa hieman alaspäin, mikä estää sinua makaamasta epämiellyttävässä asennossa. Jos heräät usein niskan jäykkyydellä, Tempur-tyyny on hyvä sijoitus. Tyyny, jota alettiin myydä jo vuonna 1991, oli välitön menestys ja on edelleen erittäin suosittu tänään. Tempurin tuotteet ovat myös lämpöherkkiä. Tämä tarkoittaa, että kehosi lämpötila on vakiintunut, jotta voit nukkua hyvin koko yön.

Meiltä Sleepolta voit ostaa tuotteita, kuten sänkyjä, tyynyjä, patjoja, sängypatjoja ja tyynyliinoja Tempur-tuotemerkiltä. Tarjoamme erittäin laajan valikoiman sänkyjä. Meillä on sänkyjä useissa eri hintaluokissa, ja tarjoamme säännöllisesti edullisia tarjoushintoja, joissa sinä asiakkaana voit säästää useita tuhansia kruunuja. Sinulla on myös suuria valintoja sängyn mitoissa. Myymme muun muassa sänkyä leveydellä alle 80 cm ja parempia sänkyjä, esimerkiksi 180 cm. Näitä on saatavana useina eri väreinä, ja täältä löydät tyylikkäät sängyt, joiden väri on sininen, harmaa ja musta.

Tempurin suosittu mannermainen sänky on mukava lisä mihin tahansa makuuhuoneeseen. Useimmat ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että Tempur-tuote on hyvä sijoitus. Erilaisia Tempurin tuotteita on tutkittu. Muun muassa Tempurissa oleva materiaali vähentää kehosi liikkeitä jopa 80 prosenttia yön aikana ja parantaa myös verenkiertoa. Se antaa sinulle rauhallisemman, paremman unen. Tempuria käyttää ja suosittelee yli 75 000 lääketieteen asiantuntijaa ympäri maailmaa. Paranna yöunet myös sinä!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;