Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Sivupöydät

Sivupöytä voi hoitaa monta tehtävää kotonasi. Se on täydellinen pöytä, joka sijoitetaan nojatuolin tai sohvan viereen kantamaan paljon herkkuja. Aseta pöytä unohdettuun kulmaan, ja lisää upeita koristeita elävöittämään kutakin tilaa. Tai miksi et käytä sitä optimaalisena yöpöytänä?

Sivupöydät useina malleina

Sivupöytiä on saatavana eri muodoissa, väreissä ja koossa, ja niillä kaikilla on yhteistä se, että niiden on oltava sekä tukevia että tyylikkäitä. Sleepolta löydät paljon vaihtoehtoja.

Sivupöydät eri huoneisiin

Sivupöytiä ei ole varattu vain olohuoneeseen. Mukava, ainutlaatuinen sementtinen sivupöytä sopii trendikkäimpiin koteihin, mutta myös sivupöydäksi ruokailutilaan ja makuuhuoneeseen, ehkä yöpöydäksi? voidaan ajatella. Minkä tyylin valitsetkin sivupöydälle, laatu on tärkeintä, mikä ei ole ongelma meillä Sleepolla - täältä löytyy sivupöytiä ja valaisinpöytiä kaikkiin huoneisiin ja makuihin. Olipa kyseessä yksinkertainen laskupinta tai jotain monimutkaisempaa, sinun ei tarvitse etsiä kauan löytääksesi juuri etsimäsi. Meillä on kaikenlaisten tunnettujen suunnittelijoiden ja suosittujen tuotemerkkien sivupöydät.

Eri värit ja muodot

Pyöreä, neliönmuotoinen, värikäs vai yksinkertainen musta sivupöytä - kaikki pitävät erilaisista. Edulliset sivupöydät eivät välttämättä tarkoita heikkoa laatua, vaan päinvastoin. Sleepolla sinun ei tarvitse koskaan valita näiden kahden välillä. Sinun ei myöskään tarvitse koskaan valita tyylin ja toimivuuden välillä, koska sivupöydät sopivat sekä sängyn ja sohvan viereen että eteiseen ilman suurempia ongelmia. Ylimääräinen pinta on aina hyvä, eikä ole sanottua, että tällaiset huonekalut eivät voi olla yhtä aikaa trendikkäitä kuin tyylikkäitä. Anna kotisi saada hieman enemmän persoonallisuutta pienillä yksityiskohdilla, kuten sivupöydällä, tarjolla on kaikenlaisia vaihtoehtoja.

Sivupöytä Sleepolta

Täältä Sleepolta löydät sekä klassiset sivupöydät että moderneissa malleissa olevat sivupöydät kaikkiin huoneisiin ja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. 

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;