Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Tohvelit

Viihdy hieman paremmin ihanan pehmeillä tohveleilla. Täältä löydät laajan valikoiman mukavia tohveleita naisille ja miehille tyylikkään näköisinä ja ylellisistä materiaaleista. Anna itsellesi ansaittu lahja tohveliparin muodossa.

Tohvelit ja tossut - Mukavuutta ja lämpöä jaloillesi

Kun päivän askareet on tehty ja on aika rentoutua, ei mikään voita mukavia ja lämpimiä tohveleita tai tossuja. Sleepo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tohveleita ja tossuja, jotka pitävät jalkasi lämpiminä ja mukavina.

Tyylikkäät ja laadukkaat tohvelit

Olipa tyylisi sitten klassinen tai moderni, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivat tohvelit. Valikoimastamme löytyy eri värejä ja malleja, joten voit valita juuri sellaiset tohvelit, jotka sopivat parhaiten omaan makuusi. Laadukkaat materiaalit takaavat sen, että tohvelit kestävät käytössä pitkään ja tarjoavat jalkojesi tarvitsemaa tukea ja mukavuutta.

Lämpimät ja pehmeät tossut kylmiin päiviin

Kun ulkona paukkuu pakkanen, on tärkeää pitää jalat lämpiminä. Valikoimastamme löytyvät lämpimät ja pehmeät tossut, jotka pitävät jalkasi mukavan lämpiminä myös kylminä talvipäivinä. Tossujen pohjissa on usein liukuesteet, joten voit käyttää niitä myös sisätiloissa turvallisesti. Tossuissa yhdistyy mukavuus ja tyylikkyys, joten voit käyttää niitä niin kotona kuin vaikkapa mökillä rentoutuessa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla herää kysymyksiä tohveleihin tai tossuihin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit tavoittaa meidät puhelimitse numerossa +468208770 tai sähköpostitse osoitteessa info@sleepo.fi. Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivat tohvelit tai tossut, jotta voit nauttia mukavuudesta ja lämmöstä jaloissasi.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;