Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Peitto & Tyyny

Hyvällä peitolla voi olla paljon merkitystä, sillä riippumatta siitä, kuinka mukava patja tai tyyny on, hyvin lämpötilaa säätelevä peite tarjoaa upean yöunen. Olemme tietysti kaikki erilaisia. Jotkut eivät tarvitse muuta kuin ohuen kesäpeiton ympäri vuoden, kun taas toiset tarvitsevat untuvapeiton ja vilttejä jopa keskikesällä. Yöunet on yksi tärkeimmistä asioista, joka meille ihmisille on olemassa. Jotta omasi olisi hyvä, tarvitset tyynyn, joka kattaa tarpeesi. Tyynykategoriastamme löydät muun muassa ylellisiä untuvatyynyjä ja helposti hoidettavia kuitutyynyjä.

Suositut tuotemerkit

Mukavat peitot & tyynyt

Mikä tuntuisi paremmalta kuin ryömiminen mukavaan sänkyyn pitkän päivän jälkeen? Tietysti ryömiminen todella hyvän ja ihanan peiton alle! Jokainen tarvitsee todella hyvän tyynyn mukavaan ja ergonomiseen nukkumiseen. Meillä Sleepolla on laaja valikoima laadukkaita tyynyjä kaikenlaisiin tarpeisiin.

Peitot kaikille

Hyvällä peitolla voi olla paljon merkitystä, sillä riippumatta siitä, kuinka mukava patja tai tyyny on, hyvin lämpötilaa säätelevä peite tarjoaa upean yöunen. Olemme tietysti kaikki erilaisia. Jotkut eivät tarvitse muuta kuin ohuen kesäpeiton ympäri vuoden, kun taas toiset tarvitsevat untuvapeiton ja vilttejä jopa keskikesällä. Tärkeintä on löytää sinulle sopiva malli, ja Sleepolla on paljon vaihtoehtoja. Mitä etsitkin, meillä on taatusti jotain sinulle ja sinun tarpeisiisi sopivaa, olitpa lämmin tai kylmä nukkuja. Kyse on laadusta, edulliseen hintaan.

Sekä suurille että pienille

Peitteitä on saatavana useita muotoja ja kokoja sekä lapsille että aikuisille. Jos etsit peittoja netistä, olet tullut oikeaan paikkaan, koska täältä löydät untuvapeitteet, lasten peitot, kuitupeitot ja peitot parisänkyihin sekä yhden hengen sänkyihin. Eri tuotemerkkien, kuten Norsk Dun, NG Baby Høie, Gripsholm ja Mille Notti, ansiosta ei todellakaan ole puutetta laadusta, anna itsesi inspiroitua kaikkia upeista vaihtoehtoista ja mahdollisuuksista ja nuku hyvin. Todella hyvä peitto voi tarjota monia rentouttavia öitä ihanaa ja mukavaa unta. Siksi olemme varmistaneet, että tarjoamme vain parhaita vaihtoehtoja, vaikka ne eivät maksa niin paljon.

Erilaiset materiaalit ja tuntuma

Haluatpa sitten kevyen, edullisen synteettisestä materiaalista valmistetun peiton tai todella ihanan ja ylellisen silkkipeiton, Sleepolla on etsimäsi vain muutamalla yksinkertaisella napsautuksella. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä uusi suosikkisi jo tänään! Tarjoamme nopean toimituksen, ilmaisen toimituksen ja 14 päivän avokaupan, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman yksinkertainen ja rento.

Tyynyt tarpeisiisi

Yöunet on yksi tärkeimmistä asioista, joka meille ihmisille on olemassa. Jotta omasi olisi hyvä, tarvitset tyynyn, joka kattaa tarpeesi. Meillä Sleepolla on laaja valikoima tyynyjä, jotta voit löytää tarvitsemasi tyynyn. Tyynykategoriastamme löydät muun muassa ylellisiä untuvatyynyjä ja helposti hoidettavia kuitutyynyjä. Meillä on myös ergonomisia tyynyjä tempur-materiaalista sinulle, joka tarvitset vähän ylimääräistä tukea niskalle, kun nukut. Älä myöskään unohda, että uni ei ole ainoa asia, joka vaatii hyviä ja tyylikkäitä tyynyjä. Matkatyynyvalikoimamme varmistaa sinulle mukavan lennon, juna- tai bussimatkan. Löydät meiltä myös istuintyynyt ja ristiseläntuet ergonomiaan jokapäiväisessä elämässä.

Tee jokapäiväisestä elämästä ihanampaa hyvillä tyynyillä

Jokapäiväinen elämäsi voi olla paljon ihanampaa, jos investoit hyviin, laadukkaisiin tyynyihin. Sleepolta löydät useimpia tyynyjä verkosta. Meillä on todella suuria tyynyjä sekä untuvasta että kuidusta. Osta muutama ylimääräinena ja koe, kuinka tyylikkäältä ja ylelliseltä sänkysi yhtäkkiä tuntuu, kun petaat sängyn niillä. Tee myös matkasta mukavampi ristiselkää tukevalla tyynyllä tai niskatyynyllä. Hemmottele kehoasi ja sijoita hyvään tukeen tyynyn muodossa. Niille teistä, jotka viettävät useita tunteja työtuolissa, todella hyvä istuintyyny voi olla arvokas sijoitus. Kaikki Sleepo-tyynyt ovat peräisin tunnetuilta tuotemerkeiltä ja ovat korkealaatuisia.

Osta laadukkaita tyynyjä Sleepolta

Arvostamme hyvää yötä ja mukavuutta, minkä vuoksi meillä on tunnettujen tuotemerkkien tyynyjä kaiken tyyppisiin tarpeisiin. Varmistamme aina, että tuotteemme ovat laadukkaita ja edullisia, joten valikoimastamme löydät hyviä ja edullisia tyynyjä. Meiltä ostat aina kätevästi verkosta. Tarjoamme 14 päivän avokaupan. Varmistamme myös, että toimitamme tavarat aina nopeasti.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;