Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Classic Collection

Classic Collection suunnittelee tyylikkäitä mattoja, tyynyjä ja huopia, joita löydät monista ruotsalaisista kodeista. Tuotemerkki tarjoaa käsinkudottuja mattoja, joita ovat valmistaneet intialaiset kutojat. Classic Collection -mallistossa on paitsi suuri, myös korkealaatuinen valikoima upeita materiaaleja, klassisia kuvioita ja kauniita värejä. Tuloksena ovat vaikuttavat matot, tyynyt ja matot sekä muut sisustusyksityiskohdat, jotka antavat luonteen jokaiselle huoneelle.

Tietoja Classic Collectionista

Niille teistä, jotka haluavat ajatonta muotoilua, voimme tarjota sisustustuotteita Classic Collectionilta. Korkealaatuisten käsintehtyjen tyynyjen, mattojen ja huopien mallisto on Intiassa käsintehtyjä ja ainutlaatuisia.

Yhdistä matot ja tyynyt

Laajasta laadukkaiden tuotteiden valikoimasta löydät matot eri materiaaleista. Ainutlaatuiset käsinkudotut villamatot ovat ammattimaisten kutojien muun muassa Intiassa valmistamia. Villamatot ovat sekä kestäviä että helppo pitää puhtaina, koska villan luonnolliset rasvat hylkivät likaa. Valitse useista eri kokovaihtoehdoista, väreistä ja kuvioista. Classic Collection -mallistosta löydät myös kauniita tyynyjä ja huopia, jotka sopivat villamattoihin. Pehmeitä mukavia harjattuja puuvillahuopia on saatavana useina eri väreinä. Löydät kauniit käsintehdyt tyynyt sekä sametista että puuvillasta ja useista eri väreistä ja kuvioista.

Valitsemalla sisätilaan ajattoman muotoilun tyyli kestää kauan ilman vanhentumista. Tätä Classic Collection on puolustanut yrityksen perustamisesta lähtien, vuodesta 1995. Sitten he toivat käsinsolmittuja mattoja muun muassa Pakistanista ja Tiibetistä. Nykyään he ovat päättäneet tarjota mattoja, jotka ovat intialaisten kutojien käsintekemiä. Tämä tarkoittaa, että sekä matoissa, huovissa että tyynyissä voi olla pieniä poikkeamia, mikä on osa viehätystä, kun jokin on käsintehty. Jokainen tähän mallistoon valmistettu tuote luo työtä ja myötävaikuttaa vanhojen käsityöperinteiden elämiseen.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;