Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Matot

Matot voivat antaa huoneelle uuden elämän ja luoda yhteinäisen ilmeen kotiisi. Matto sitoo sohvaryhmäsi tai ruokailuryhmäsi yhteen minimoiden lattian naarmuuntumisen mahdollisuuden. Matto pitää jalkasi lämpimänä ja parantaa huoneen akustiikkaa. Meiltä löydät upeita mattoja koko kotiin!

Suosittuja merkkejä
Aiheeseen liittyvät luokat

Klassiset ja modernit matot

Luo oikea ilmapiiri huoneeseen joillakin Himlan, Design House Stockholm-, House Doctor-, Linum- tai Chhatwal-matoilla & Jonsson. Kun haluat laittaa jalat pehmeälle matolle, sinun kannattaa ehdottomasti etsiä upeasta valikoimastamme tyylikkäitä mattoja eri hintaluokissa.

Mattoja monessa eri muodossa ja tyylissä

Meiltä löydät matot jokaiseen tilaan. Meillä on etsimäsi matot. Kaikkea pyöreistä matoista, villamatoista, käytävämatoista, lasten matoista ja kylpyhuoneen matoista. Kaikki nämä matot ja paljon muuta löytyy täältä. Uudista olohuone puuvillasta, viskoosista tai synteettisestä materiaalista valmistetulla matolla. Mattoissamme on yksinkertaiset hoitovinkit ja tyylikkäät väriyhdistelmät. Luo tehosteita paljaille lattioille tyylikkäillä, kuvioiduilla ja käytännöllisillä muovimatoilla. Etsitkö ulkomattoa? Meillä on edullisia ulkomattoja parvekkeelle ja patiolle. Mattomme ovat saatavilla useassa eri mallissa, koossa ja hintaluokassa.

Mattoja on saatavana useina suosittuina vakiokokoina, kuten matto 140x200, matto 200x300, matto 250x350 ja matto 300x400.

Edulliset matot löytyvät täältä - Matot alennuksessa. Täydellinen keittiöön, eteiseen, kylpyhuoneeseen ja missä haluat suojata lattiaa. Pidätkö voimakkaista väreistä vai neutraaleista sävyistä? Tyylistä riippumatta löydät meiltä etsimäsi matot. Etkö ole varma, mikä matto sopii sinulle? Käytä matto-opastamme oikean maton valintaan. Voit vapaasti yhdistää mattoon esimerkiksi tyylikkäät verhot, jotka löydät myös valikoimastamme. Tervetuloa uudistamaan ja virkistämään kotiasi avullamme.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;