Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Matto Valkoinen

Etsitkö valkoista mattoa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Meillä Sleepo on laaja valikoima valkoisia mattoja eri materiaaleista ja kokoista. Matto tuo huoneeseen paljon. Huoneen kehystys lisää viihtyisyyttä ja saa huoneen näyttämään viihtyisämmältä.

Osta valkoinen matto verkosta Sleepo

Valikoimassamme on paljon erilaisia ​​valkoisia mattoja. Löydät valkoisen villamaton, valkoisen viskoosimaton, valkoisen puuvillamaton eri kokoisina kuten matto 140x200 cm, matto 200x300 cm, matto 250x350 cm ja matto 300x400 cm. Jos olet epävarma tarvitsemasi maton koosta, meillä on mattoopas, jossa kerromme, mitä kannattaa ajatella. Opas näyttää minkä kokoinen matto olohuoneeseen, matto makuuhuoneeseen ja matto ruokasaliin sinun pitäisi olla. Olemme varmoja, että löydät valkoisen maton, joka sopii täydellisesti kotiisi.

Valkoinen matto tunnetuilta merkeiltä

Valkoisen maton lisääminen kotiin antaa kodikkaan ja kodikkaan vaikutelman. Valkoinen matto on helppo yhdistää muuhun sisustukseen ja se piristää huonetta. Matto ei ole vain mukava laittaa jalkasi, vaan se myös suojaa lattioita kulumiselta. Meillä on valkoisia mattoja tunnetuilta brändeiltä, ​​kuten Classic Collection, House Doctor, Layered, Design House Stockholm, Linum, Chhatwal & Jonsson mm. Huomioi myös suosittu Fluffy Flokati white -mattomme, joka on saatavana myös väreissä Camel ja Greige. Se sopii täydellisesti makuuhuoneeseen ja myös olohuoneeseen.

Onko jotain mitä ihmettelet?

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua löytämään valkoisen maton puhelinnumerosta: +46 8 20 87 70 tai vieraile Showroomissamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee Tukholman keskustassa. Täällä sänky- ja sisustusasiantuntijamme auttavat sinua valkoisen maton valinnassa, tervetuloa!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;